Tuesday, December 24, 2013

Kenangan Aidiladha 2013 : Tema Warna Oren Jadi Pilihan



Hari Raya Aidiladha hari tu bertemakan warna oren.. ha, ngada nak bertema bagai kan? padahal raya sehari jer... but, being adieyza memang suka bertema dan bersedondon..

 
Turn tahun ni rumah Encik Adiey.. pagi2 makan rendang ayam mak mertua memang boleh buat baju raya jadi sendat.. hahha.. lepas solat raya, Encik Adiey dah follow ayah mertua untuk ibadah korban.. aku tinggal kat rumah asyiklah kena paksa makan dengan mak mertua.. hahahha..


Petang balik rumah abah mak.. sempat bergambar kejap.. since hanya aku & kakak yang nombor 4 jer yang ada, jadi gambar memang tak banyak.. raya tahun ni kan hari Selasa.. Isnin tu abang2 ipar aku semua keje, so masing2 tak dapat nak bercuti raya.. tapi mak tetap buat sambal kacang, nasi impit, kari ayam, rendang daging...


Sedondon tau mak & abah.. lama gak aku & encik adiey mencari baju sedondon untuk mak abah kali ni.. sebabnya aku gie beli dulu baju mak.. kalau beli baju mak dulu memang payah nak cari baju abah.. tapi kalau cari baju abah dulu senang jer nak cari baju untuk mak sebab baju perempuan banyak pilihan kan..

  

Raya tahun ni best sebab anak dara kitaorang dah makin bijak.. dah makin rapat dengan kitaorang.. dah makin becok bercakap.. seronok sangat layan karenah dia.. 



Paling best bila dia dah pandai panggil nama kitaorang.. so sweet!!! manja sangat tau anak dara sorang ni..


Raya tahun ni sempat belikan 2 pasang baju raya untuk dia.. sehelai tu dia yang pilih sendiri.. tengok tu, kecik2 dah pandai pilih baju sendiri.. hehehe.. Alya, jadi anak yang bijak & solehah yer sayang.. Acu sayang Alya.. mmmmuuaaaahhh!!!
  

"Album Hari Raya Aidilfitri & Aidiladha Zana Adieyza"
 
  Salam sayang untuk semua!!!

With love,
~ aDieyZa ~


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. Bestnya tgk loving couple ni...

    Kami ry aji ry kt wad ja...baby kena jaundice

    ReplyDelete
  2. suka akak tengok gambar zana..
    romantik sangat..
    mak ayah zana pun sama sporting habis

    ReplyDelete
  3. LAHAI...SWEETNYEE..cantik warna tema oren tu....suke sy tgk...:))

    ReplyDelete
  4. dah besar alya yer... mmg bebtl² lama x update entry ni ... eh silap, dah lame x cerita psl alya tu tgk² dah besar dia.. dah petah ckp hihihihihi .... jgn mara zana ... tunggu entry zana seterusnya..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ