Monday, October 21, 2013

Apartment Studio Deluxe di Bukit Gambang Resort City Untuk DIJUAL


Sebuah Apartment Studio Deluxe di Bukit Gambang Resort City, Kuantan Pahang ditawarkan untuk dijual pada harga RM167,000.00 (Negotiable)..

  
Ciri-ciri: Studio type (all inclusive means 2 single beds + 2 pillows, blanket, 1 LCD TV, wardrobe, 2 chairs, 1 coffe table, aircond brand YORK, near Lift & bridge to main hall (Dewan) & café and also car parks). So far, the Dewan is the biggest hall di negeri Pantai Timur and the government department/ agencies preferred to have meeting and functions there because of the size and new look/ attractions.


Bukit Gambang Safari Park is a new attraction instead of Water Theme Park (boleh tengok white kangaroo, Llama Guanaco, Wallaby – sememangnya seronok). In future, there will have a shopping mall and national school. 




The said apartment was under lease agreement with the management (Sentoria Harta Sdn. Bhd.) till 2017 (will be renew on demand by the management). Ia bermaksud, owner sekarang telah memajakkan apartment tersebut kepada management untuk disewakan kepada pelancong-pelancong yang datang ke Bukit Gambang dan dalam tempoh pajakan, the owner will gets rental money income about RM650 every month (jumlah bersih selepas ditolak segala bayaran maintenance dari segi pencucian dan penjagaan apartment studio tersebut). 


Dalam tempoh pajakan juga, the new owner juga akan dapat 6 voucher setiap tahun for free accomodation.. Dalam tempoh pajakan, owner juga boleh bawa family beristirehat dan berjalan-jalan di Pahang (kan seronok). If the said voucher tak ditebus dalam tahun tersebut, bolehla jual kepada kenalan dan saudara2 yang berminat (untung lagi kat situ)

So, tunggu apa lagi, saper2 yang berminat boleh la cuba masuk loan, untung2 boleh dapat sebuah apartment sudio di sebuah tempat peranginan terkemuka sekarang ni di Malaysia..


Sebarang maklumat lanjut boleh berhubung dengan Encik Shah di talian 
017-6955633.. kalau nak best price cikit, boleh la bagitau daripada blog adieyza yer.. 


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. wow... menariks... tapi takde pitih nak beli. hehehe

    ReplyDelete
  2. menarik tapi jauh.. dan tidak berkemampuan . salam dr saya yg prtama kali menyinggah :)

    ReplyDelete
  3. menarik gak ni tp bajet dh abis daaaa...hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ