Monday, October 7, 2013

Custom Casing Handphone Note II - Always Pink!

Kalau dah peminat pink tu, casing handphone haruslah pink! 


Cantik tak casing tu? kalau korang kata tak cantik pun, aku tetap rasa cantik.. hehehe.. sebab aku yang pilih nak letak apa kat casing tu.. semua yang aku suka ada kat casing tu.. ada bunga, ada handbag, paris eiffel tower, love & crown.. best kan boleh pilh2 design casing yang kita suka?

Kalau ada yang berminat, boleh la order dekat "Cimieko Closet".. dekat instagram boleh search nama "Cimieko_Closet".. kalau nak tengok kat FB search "Cimieko Closet".. korang boleh tengok contoh2 yang pernah ditempah..

 Servis memang pantas.. semua whatsapp dibalas cepat.. sebelum nak design dia tunjukkan contoh apa yg akan terhasil.. order disiapkan dalam tempoh masa yang sekejap.. harga berpatutan mengikut design.. kalau design yg aku pilih tu RM120.. 

Kalau korang nak mix match design pun boleh.. so, memang best sangat.. so bila kita yang design & pilih sendiri, nanti hanya kita sorang jer yang ada casing tu kat Malaysia ni.. hehehe...

Salam sayang untuk semua!!!
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. uniknya lain dr yg lain mcm princess jadinya...

    ReplyDelete
  2. oi makkkk...meriah uolsss... hehehe

    ReplyDelete
  3. terjebak suda dgn pinks ni..acik zana laa ni..hee

    ReplyDelete
  4. Cantik zana!! Kita semua bende pink cantik je di mata ni :-)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Bukan harus dh kekda... dh thp wajib niii.... hikhik kan zanaaaaa ;)

      Delete
  6. Salam ukhuwah dari BUNDA.....
    Bunda pun suka pink....pink n turquoise...hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ