Thursday, October 3, 2013

Bantal Mulut Seksi Yang Menggoda

Wah, tajuk tak beragak.. kontroversi pulak nanti.. hehehe..


Just nak cerita yang dah beberapa bulan ni bantal mulut seksi hari2 menjadi rebutan antara aku & Encik Adiey.. hihihi.. tapi aku jeles woo kalau Encik Adiey peluk bantal ni lama2.. hahaha.. *dengan bantal pun nak jeles ke?

Bantal mulut seksi ni beli masa cuti2 kat USS, Singapore.. *baru perasan entry ke Singapore tak buat pun lagi.. hahahaha..

Encik Adiey kata pilih satu barang yang aku suka utk kenang-kenangan.. nampak bantal merah menyala ni dari jauh.. menggoda sungguh! Tu yang terus Encik Adiey belikan.. *sebab aku tergoda tengok bantal ni seksi sangat sampaikan nak sangat beli bantal ni la aku jeles bila Encik Adiey nak peluk2 bantal seksi ni tau.. hahaha..

Ada gambar jelas bantal ni dekat kamera DSLR, tapi tak sempat transfer lagi.. dah transfer nanti aku letak kat sini eh.. *entry dapat hadiah kamera ni pun tak cerita lagi.. ohoiii, banyaknya entry tertunggak!

So, siapa gie USS, Singapore nanti boleh beli bantal mulut seksi ni yer.. eh, silap2 kat Malaysia ni pun berlambak2 ada jual? Hahahaha..

Salam sayang utk semua!!

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. sheksi mcm tuannyer jugak... kikiki

    ReplyDelete
  2. telepn mulut seksi merah menyala cam gini pon ada zana..eeiiii geli plak kalu nak bercakap..cam tercium jer rasa..

    ReplyDelete
  3. baju pun dah sedondon warna mulut seksi tu...

    ReplyDelete
  4. hehehhe..same la dgn mulut zana.. merah mnyala gitew..heheh

    ReplyDelete
  5. Ida xbeli bntl niii.. ida pulun fm betty sexyy.... hahaaaha

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ