Tuesday, October 29, 2013

Kenangan Birthday Zana 2013

[Entry yg patut keluar 2 bulan lepas.. sila maafkan tuan blog sebab suka sangat tangguh entry]


Birthday tahun ni lebih best sebab disambut pada 4 hari raya.. sejak berkahwin, inilah kali pertama dapat sambut birthday di waktu siang.. hehehe... maklumlah, masa tahun pertama kahwin jatuh pada hari pertama puasa.. tahun kedua & ketiga berkahwin kena time puasa.. dan tahun ni baru berpeluang untuk sambut birthday waktu siang..



 
Kebetulan tengah raya lagi masa tu... so memang meriah sebab ramai adik beradik yang ada.. sambut dekat 2 rumah dengan 2 kek yang berbeza.. memang kenangan yang indah untuk dikenang..

 
Tengahari tu sambut kat rumah mak mertua.. bestnya bila menu tengahari tu ayam hutan yang diburu oleh ayah mertua pulak tu.. mak mertua masak lemak cili api pulak tu.. memang menggoda selera betul! masa ni memang lupa apa itu istilah diet.. dah kata tengah raya kan? hahaha..
 

Petang tu, adik2 ipar & biras ajak pergi karaoke pulak.. layankan jer.. orang nak belanja kan.. hehehe.. seronok sebab jarang dpaat luangkan masa bersama diaorang.. masing2 dah keje & berkeluarga, so masa berjumpa agak limited.. sekali dapat keluar sama2 memang meriah!


Malam, sambut birthday dengan keluarga sendiri pulak.. mak masak bihun goreng kesukaan aku.. 



Kek birthday malam tu sangat2lah sedap.. sampai sekarang teringat2.. tapi tak tau kek tu beli kat mana sebab orang yang sponsor tu main rahsia2 pulak.. hehehe... meriah sangat malam tu sampaikan kitaorang lepak2 makan sampai pukul 1 pagi..

 

Bab hadiah sebenarnya aku dapat seminggu awal sebelum birthday.. hehehe.. x aci kan? Encik Adiey bagi awal sebab kononnya aku boleh pakai masa raya.. walaupun aku x reti nak pakai DSLR, Encik Adiey belikan jugak DSLR tu.. yang bestnya, sampai sekarang aku reti pakai guna mood auto jer.. x reti nak sentuh2 yang lain.. hahaha..
 
27 tahun dah sebenarnya aku tahun ni.. tahun yang dulunya aku target untuk ada seorang anak... nama pun target.. lagi pulak tu target yang tak boleh dikawal & bergantung pada rezeki daripada Allah.. so, bila target tu belum tercapai, kita berdoa jer la agar target tu akan tercapai & dipermudahkan oleh Allah... insyaAllah, masanya akan tiba..
  
Salam sayang untuk semua!!!
 
With love,
~ aDieyZa ~
  
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. insya Allah akan ada rezeki kamu nanti :)

    ReplyDelete
  2. Ololo romantikknyer..., :) hepi belated bday kak :)

    ReplyDelete
  3. Mmg terserlah kebongsuannya dalam gambar yg mak suap tu ;p

    ReplyDelete
  4. moga dipermudahkan segalanya buat zana...
    hepi besday tau..

    ReplyDelete
  5. untung zana dua kali celebrate bezday

    ReplyDelete
  6. Appy b lated besday zana...bestkan smbut besday walaupun simple2 tp bila ada fmly tu cam rasa berbunga2 jer...>_<
    Bestnye dpt dslr...hari2 blh photoshoot..hehehe...Hanis doakan smoga uols bahagia sgt2 n apa yg zana target akan dimakbulkan juga pd next besday ok dear...(doa rakan2 sentiasa mengiringi...)

    ReplyDelete
  7. HEE..baru 27thun.. mda lagi zana.. :) semoga tahun ni membawa kenangan manis tuk zana :)

    ReplyDelete
  8. happy belated bestday zana.. x kisah dah 2 bulan lepas baru wish hahahaha ... wish kat sini sebab ada gambar kek boleh... bestnya dapat hadiah kamera...

    ReplyDelete
  9. beshnya dapat DSLR...
    Insyallah ada rezeki yer

    ReplyDelete
  10. happy birthday zana..insyaallah ada rezeki kamu nanti.. jangan putus asa untuk berusaha sebab kita tak tau usaha mana satu yang akan diperkenankan Allah :)

    ReplyDelete
  11. Happy belated besdayyyyy zanaa... takpe... onesweetday ade rezeki kitaaa ;)

    ReplyDelete
  12. happy belated besday zana..lame tak skodeng sini.hehe.. =)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ