Wednesday, March 12, 2014

Wordless Wednesday : L.A.N.G.K.A.W.I


Kami jatuh hati dengan "Pulau Langkawi".. percutian 4 hari 3 malam yang ohsem! 

- Sedang meng"draft" entry percutian tahun lepas (Singapore, Melaka) dan tahun ni (Terengganu & Langkawi).. harap maaf sebab tuan blog memang agak lambat update cerita berkaitan percutian sebab nak resize gambar, letak watermark & lagipun berjalan dalam Malaysia jer.. mula2 memang malas nak update cerita "basi" tapi sebab nak jadikan kenangan & ada yg bertanya tips percutian tu (walaupun saya bukan blogger famous).. 



Photobucket

7 comments:

  1. teringin gak nk pi langkawi nih.. :(

    ReplyDelete
  2. betol...nk letak watermark tu yg malas....klu tak letak, takut pic disalahgunakan...

    bahagian tengok zana & husband

    ReplyDelete
  3. bestnye cuti2 tu...js pun tak berupdated pi uk aritu...hehe

    ReplyDelete
  4. berjalan dlm malaysia pun best gak kan.. :)

    ReplyDelete
  5. tak sbr nk tggu review cuti2 zana.. heee

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...