Wednesday, March 12, 2014

Wordless Wednesday : L.A.N.G.K.A.W.I


Kami jatuh hati dengan "Pulau Langkawi".. percutian 4 hari 3 malam yang ohsem! 

- Sedang meng"draft" entry percutian tahun lepas (Singapore, Melaka) dan tahun ni (Terengganu & Langkawi).. harap maaf sebab tuan blog memang agak lambat update cerita berkaitan percutian sebab nak resize gambar, letak watermark & lagipun berjalan dalam Malaysia jer.. mula2 memang malas nak update cerita "basi" tapi sebab nak jadikan kenangan & ada yg bertanya tips percutian tu (walaupun saya bukan blogger famous).. 



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. teringin gak nk pi langkawi nih.. :(

    ReplyDelete
  2. betol...nk letak watermark tu yg malas....klu tak letak, takut pic disalahgunakan...

    bahagian tengok zana & husband

    ReplyDelete
  3. bestnye cuti2 tu...js pun tak berupdated pi uk aritu...hehe

    ReplyDelete
  4. berjalan dlm malaysia pun best gak kan.. :)

    ReplyDelete
  5. tak sbr nk tggu review cuti2 zana.. heee

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ