Monday, March 17, 2014

Hujung Minggu Bersama Insan-Insan Tersayang

Hari Sabtu hari tu sempat pergi birthday party 2 anak comel, Dani & Zara.. both of them anak kepada mommy Shaklee aku, Mommy Ana Lyana..

Majlis start pukul 3 tapi kitaorang sampai dekat pukul 3.30 petang.. sampai sana terus makan.. menu laksa, bihun sup & mihun.. semua sedappppp.. sorry tak sempat snap gambar makanan sebab masa tu dah lapar terus makan.. hihihihi.. 




Sempat tunggu Zara jer potong kek.. masa ni Dani otw dari kampung, so dia potong kek lewat cikit.. since nak cepat ke tempat lain, kitaorang x dapat nak stay sampai Dani potong kek.. sorry Dani sayang, but hope Dani suka hadiah yg auntie Zana & uncle Adiey belikan.. :)




Masa nak balik, birthday girl ni mood tengah baik.. elok jer nak bergambar dengan kami berdua.. siap kiss kitaorang banyak kali.. so sweet Zara.. masa dah balik tu, tunjuk Encik Adiey gambar tu, then terus dia kata "nanti anak kita pun comel macam ni la kan syg".. insyaAllah... one sweet day sayang...




Hari Ahad, gathering dengan adik beradik Encik Adiey.. tak semua yg ada, tapi 4 family pun dah cukup meriah! as usual, biras tersayang yg memang pandai masak dah sampai awal2 kat rumah adik ipar aku.. aku bukan sajer datang lambat, tapi Encik Adiey kena gie office dulu so sampai sana semua dah terhidang.. hehehe.. TQ yer Nurul sayang.. ni yg makin sayang kat biras yg sorang tu..




Nak balik ambik gambar dulu then letak kat group whatsapp family.. ada pulak adik beradik yg kat Johor & N9 buat2 jeles sebab tak dapat join.. hehehe.. next time kita buat gathering lagi k.. buat BBQ atau steamboat.. tukang masak utama nanti mesti Nurul lagi.. hehehe.. nasib ko la Nurul, siapa suruh pandai sangat masak kan? hahahaha...

Penutup weekend semalam pergi tengok wayang dengan adik ipar.. layan movie "Neef For Speed".. best citer tu.. tentang racing kereta.. masa tengok movie ni, terangkat2 kaki aku sebab takut tengok pelakon tu bawak kereta laju sangat.. hahaha.. sampai naik kereta time nak balik rumah tu terasa macam dalam movie tu even Encik Adiey bawak 140 km/j jer.. hahahaha.. yg lagi best bila malam tadi tidur pun mimpi naik kereta lajuuuuu.. sesak nafas tau dalam mimpi tu sebab takut sangat naik kereta lajuuuu.. heheheh.. melampau ok!

Minggu ni aku pilih weekend bersama orang yg tersayang.. sebab rasanya dah lama sangat x ada "quality time" dengan orang yg rapat..  :)

Have a nice day..


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ