Friday, July 16, 2010

Bachelorette Date


Semalam ambik kesempatan utk date dgn bakal pengapit.. just kuar berdua.. plan nak kuar ni pun dr bakal pengapit..

Date hari Khamis mlm Jumaat dh mcm ladies night lak ye.. hehehe.. tp kitaorg xbuat bnda yg xbaik ye.. just kuar mkn, jln2 n ambik gmbr jer..

Mula2 Balqish bwk aku gie Sunway Pyramid.. sampai sana xtau lak nak mkn katner.. but Balqish bgtau nak gie tmpt yg boleh aku ingat sampai bila2..

Then aku nmpk info ttg Full House Restaurant!! wah, mula teruja ye.. sbbnya aku x pernah gie.. plus, ptg smlm aku siap comment kat fb member aku bincang ttg Full House ni.. hahaha.. (korang yg dh biasa gie jgn gelakkan aku ye..hehehe)

Punyalah aku excited tgk deco kat Full House tu sampai aku nak order pun ambik masa yg lama.. leka sgt tgk deco kat situ.. deco off white mmg terbaik!!!

Sambil mkn pun muka senyum jer.. thanks Balqish sbb sudi layan karenah aku.. hehe..




Pic byk upload kat fb jer.. nak letak dlm blog semua takut org muak lak.. hehehe..

Then gie Jusco.. Balqish belikan "sesuatu" utk aku.. Balqish buat aku rasa "malu" lak.. apapun, aku suka dgn "sesuatu" tu.. hehehe

Balik Jusco, kitaorg trs gerak gie i-City Shah Alam.. sampai sana posing xhenti ye.. gelak sana, gelak sini.. mmg happy..




Sampai rumah pkl 1.15pagi.. cuci muka semua then tido pkl 1.30.. penat but aku happy!!

Lepas ni dah xboleh kuar sesuka hati mcm ni.. nak kena tanya cik adiey dulu if nak kuar kan.. so, mmg mlm td ambik peluang habis2an la.. hehehe..

Rasa mcm xcaye lg 7 hari aku akan bertukar status dr Cik Zana kpd Puan Zana.. tp dalam hati berbunga2 riang ye..

Bersyukur kerana diberi peluang utk merasai kebahagiaan ni..

-aDieyZa-
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. wahhh seri pngntin br dh nmpk dh...heeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. weee...da ade seri pgntin...7 ari lg yunk...kne sorok muke....hihihi

    ReplyDelete
  3. huahhh... seronoknya cik zana!! 7 hari lagi eh? tak sabar nak p wedding awak. btw receive the card dy :)

    and hari orang tm call and panggil saya pn. walaupun jauh lagi tapi hati saya suka! haha

    ReplyDelete
  4. mrs eca, thanks dear.. blushing zana tau.. hehe

    ReplyDelete
  5. N, lps ni sorok.. ni last.. hehehe.. yunk, jemput dtg ye..

    ReplyDelete
  6. zara, xsabar eh? hati2 ye otw nak ke rumah zana nnti.. hope perjalanan selamat..

    lps ni zana kena biasakan diri gak la dgn gelaran puan tu kan.. hehehe

    ReplyDelete
  7. berseri2 bakal pengantin ni tau!!!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ