Wednesday, July 14, 2010

PerSiaPaN LoVeLyDaY FiNaL ParT


Makin dekat dgn tarikh bersejarah, makin berdebar hati ni.. persiapan setakat ni berjalan lancar.. entry kali ni just nak share ttg persiapan mjlis bersejarah tu.. not fully persiapan, but just persiapan yg besar2 shj yg akn aku bgtau..

Maybe boleh jd peringatan utk aku ttg persiapan yg masih belum selesai.. maybe boleh jd sedikit panduan utk B2B lain.. itu pun if ada yg berminat..

MAJLIS AKAD NIKAH


DONE :
baju nikah pengantin, pakej make-up, bunga tangan, kasut, bantal nikah, baju parents, baju pengapit, doorgift, jurugmbr, mini pelamin nikah, borang kebenaran berkahwin, mas kahwin, bracelet batal air sembahyang, hantaran, canopy, PA system

NOT DONE :
tudung nikah

MAJLIS BERINAI DONE :
baju songket pengantin, pakej make-up, tudung, bunga tangan, kasut, baju pengapit, doorgift, jurugambar, pelamin, pakej persalinan, canopy, kompang, PA system, bunga api

NOT DONE :
peralalatan merenjis

MAJLIS BERSANDING

DONE :

baju pengantin, pakej make-up, pelamin, kasut, tudung, bunga tangan, pintu gerbang, red carpet, baju family, baju pengapit, flowergirls, kek, bunting, TQ tag for doorgift, hiasan meja makan pengantin, canopy, kompang, PA system, corsage, bunga manggar, hamper cabutan bertuah, doorgift kendarat, doorgift tetamu, doorgift pihak pengantin lelaki, jurugambar

NOT DONE :

doorgift for kids

Setakat ni, Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.. syukur sgt.. even mjlis sederhana di rumah, tp aku cukup puas hati setakat ni..

Malam ni abh & mak buat majlis berkampung kat rumah.. majlis ni just nak bincang ttg tugas masing2 time majlis tu nnti..even sedih x dpt balik but aku harap agar semua perbincangan mlm ni berjalan lancar.. hope ramai jiran yg dpt dtg mjlis berkampung mlm ni..

So skrg ni tgh berusaha utk siapkan semua kerja kat office ni.. since nak cuti 2 mggu, so kenalah make sure xde kerja yg tertangguh..

Hati ni makin berbunga2 la.. suka!!


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. gud luck ye..semoga sumenye berjalan lancar.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. wah! hampir siap semuanya dear! :)
    nebes.. nebes*

    ReplyDelete
  3. ayu, thanks dear..

    mjlis kahwin u sgt meriah!!

    ReplyDelete
  4. thalha, u pun mesti dh hampir siap semuanya kan? jom kita sama2 nebes dear..

    dub dab.. dub dab.. dub dab..

    ReplyDelete
  5. slmt bercuti ye Zana..
    huhu..bedebar2nye..
    semoga sumenye berjalan lancar juge ye..

    ReplyDelete
  6. ermmm...mesti x sabar kan....
    selamat menghitung ari..:-)

    ReplyDelete
  7. kok jue, thanks dear.. really appreciate it.. sama2 kita doakan ye..

    ReplyDelete
  8. gee, mcm ni jugak la perasaan awk dulu kan? hehehe

    anyway, thanks dear..

    ReplyDelete
  9. N, mmg x lama yunk.. apapun, harap semuanya berjalan lancar..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ