Monday, July 5, 2010

PerSiaPaN LoVeLyDaY Di KamPunG


Weekend hr tu blk kg.. ada beberapa perkara yg x siap lagi..

Sampai kg pkl 10 pg.. trs gie shopping complex.. nk beli sesuatu utk flower girls.. kali ni cik adiey yg pilih.. sbbnya kalau aku yg pilih, mmg lmbt la kan.. hehehe

Then lps tu trs gie kedai barangan perkahwinan.. time ni bwk akk aku sbb aku bukannya pandai sgt nak memilih brg2 ni.. hehe.. siap angkut ank buah aku sekali gie kedai ni.. mmg haru dibuatnya sbb semua mcm jenis mak nenek bunga dia nak usik..



Niat utama nk gie kedai ni nak cr cenderahati, bunga manggar, hiasan bilik tidur & segala mcm riben utk last touch up hntrn aku tu..

Time ni dh lapar.. so decide utk blk lunch dulu.. lps mkn trs kuar blk.. nak teman cik adiey cr set bilik tidur utk rumah dia..

Cik adiey pilih set bilik tidur yg simple & sweet.. memandangkan stock kat kedai mmg dh ada, so kitaorg mntk org kedai tu trs hntr ke rumah cik adiey..

So aku & cik adiey trs bergegas blk ke rumah cik adiey.. nasib baik bilik tu dh clear.. just tinggal nak sapu & mop jer..

Siap jer kemas bilik tu, org kedai perabot tu sampai.. mmg x sempat rehat la kiranya.. but happy since bkl mak mertua & adk ipar ajak borak x henti2..

Alhamdulillah family cik adiey suka dgn pilihan set bilik tidur tu.. bertambah happy la cik adiey.. but aku dh bg amaran yg cik adiey xleh tido kat bilik tu sampailah hari bersejarah tu nnti.. hehehe..

Petang tu sempat rehat jap kat umh cik adiey.. dlm pkl 6 ptg, cik adiey & bkl adk ipar hntr aku blk rumah mak & abh.. time ni mmg penat sgt2..

Setakat ni semuanya berjalan lancar.. mak abh pun nmpknya makin xsabar menunggu hari bersejarah tu walaupun hakikatnya diaorg mcm x caye yg anak bongsu diaorg dh nak kahwin.. hehehe..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. x saba nak tgk gamba wedding adieyza nanti n gamba hantaran hehe

    ReplyDelete
  2. wah...wedding last lh dlm adik beradik eh...confirm grand... :)

    ReplyDelete
  3. wahhh teruja tau!!! tp nak tunggu fara punya majlis lambat lagi la...teruja utk kamu lah hehe

    ReplyDelete
  4. siap warning adiey lagi tuhh..jgn tidow smpai ari bersejarah,.ahhaa..lawak lar u nehh..

    ReplyDelete
  5. yunk...da x lame lg daa..omg!! tumpang excited..

    ReplyDelete
  6. dd, xsabar eh?? wedding biasa je la dear...xdelah grand mana pun..

    ReplyDelete
  7. mrs engineer, xdelah grand dear.. just biasa2 jer.. just maybe tetamu ramai sbb lps ni xde kenduri lg.. hehehe

    ReplyDelete
  8. farah, u pun leh teruja sama zana.. tp kena bykkan doa agar semuanya berjalan lancar..

    ReplyDelete
  9. marry, mstilah warning.. sbb tu katil bersama.. hahaha.. giler ngada kan?

    ReplyDelete
  10. N, yup dear.. xlama lg.. jemput dtg ye..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ