Friday, July 2, 2010

BuntinG DoNe!


Tadi pagi dpt phone call dr vendor yg buat bunting utk LoVeLyDaY.. vendor yg sama utk buat kad kahwin..

Vendor tu bgtau yg bunting aku dh siap & boleh ambik hr ni.. but since aku & cik adiey xdpt blk kg hr ni, so esk jerlah kitaorg ambik..

Mulanya mmg nak blk hr ni, but cik adiey ada training bola sepak.. maklumlah skrg ni kan musim bola.. so office dia mmg ngada2 wat prtndgn bola sepak..

So, kitaorg akn ambk bunting tu esk or ahad.. even designnya simple but kitaorg puas hati..

Sharing is caring kan?? so meh aku tunjukkan design bunting aku tu ye.. even malu sebenarnya nak tunjuk.. hehehe..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

(eh,apasal jd mcmni eh?? hehehe.. nak lg clear?? click lg ke bwh..)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
mempersembahkan (ayat nak poyo kan??)

utk mjlis bersanding



utk mjlis bertandang

Kan aku dh kata, design biasa2 jer.. but xkisahlah.. nak jugak share dgn yg lain2.. hehehe..

6 comments:

  1. wow! sepadan lah baju tuh. hee. bunting kite guna baju santai je. ;p
    apapun, cantik!

    ReplyDelete
  2. wahhhh igtkan pic yg 1st tu huhuhu saspen je....
    fara punya xda pic, sbb masa tunang xda pic berdua hahaha kalau ada pun xelok pic nye....sbb tu letak pic cincin je heheheh
    nway sweet n simple

    ReplyDelete
  3. cantek bunting tuu....zana...already received ur card...

    ReplyDelete
  4. farah, suspen ye? hehehe

    ala, mula2 pun zana x nak letak gmbr but abah dh suruh letak gak, so ikut je lah..

    tq dear..

    ReplyDelete
  5. N, tq so much dear..

    dh dpt? jemput dtg ye..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...