Thursday, July 15, 2010

Sign & TQ TaG


Signs & tq tag ni dah lama siap.. but, xsempat nak tunjuk kat this blog..

TQ tag utk lekat kat paper bag tu aku & cik adiey buat guna word jer.. almaklumlah, kami x kreatif.. hehehe.. tp aku rasa ok lah drpd xde langsung kan??

TQ tag 4 majlis bersanding pd 24/7
TQ tag 4 majlis menyambut menantu pd 25/7

Simple but aku tetap puas hati..


Signs pun buat guna word jer.. aku & cik adiey mmg x kreatif.. tp nak jugak buat sbb kalau x buat, sape lh nak tlg buat kan??

Sign utk ke rumah aku

Sign utk ke rumah cik adiey

So dgn harapan org akn nmpk sign ni & mudah utk cari jalan ke rumah aku.. risau gak sbb maklumlah kawan2 ramai kat KL & Selangor, diaorg x biasa sgt area N9..

Hope perjalanan semua tetamu yg nak ke rumah aku or rumah cik adiey akn selamat sampai..

Hati aku skrg dh kat N9 la.. since esk last day keje & sabtu akn balik ke N9, so perasaan tu sgt la gembira..

Semoga kebahagiaan ini akan berkekalan hendaknya..

-aDieyZa-

2 comments:

  1. cantik...kreatif gak awak buat..:-)

    ReplyDelete
  2. gee, biasa2 jer lah dear, guna word je pun.. xde maknanya kreatif..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...