Sunday, July 25, 2010

WaLiMaTuL uRuS aDieyZa



Secara rasminya pada hr ni, saya ingin mengambil kesempatan untuk mengundang semua rakan2 yang mengenali diri saya, rakan2 blogger, silent reader untuk sama2 menghadiri majlis perkahwinan saya & en adiey..



Majlis nikah adalah pd 23/7/2010, hr Jumaat..


Majlis persandingan akn diadakan pd 24/7/2010 bersamaan hr Sabtu di Bandar Seri Jempol, N9..



Majlis resepsi menyambut menantu akn diadakan pd 25/7/2010 bersamaan hr Ahad di Felda Pasoh 2 ,N9..




Kepada yang sudi attend majlis perkahwinan kami nanti, boleh tinggalkan alamat utk invitation card.. pada sesiapa yg mmg suka simpan kad kahwin teman2 pun bolehlah tinggalkan alamat sbgai tnda kenang-kenangan..

Boleh tinggalkan alamat kat entry ni atau e-mail ke adieyza_1110@yahoo.com..

Semoga dengan kehadiran teman2 semua akan memeriahkan lg majlis perkahwinan kami..

Kami berharap agar teman2 dpt mendoakan agar perjalanan majlis berjalan lancar & semoga ikatan perkahwinan yang bakal kami bina ini kekal bahagia hingga akhir hayat hendaknya..

20 comments:

  1. :) macam nak g... tapi nnti nobody recognizes me...

    ReplyDelete
  2. i try my besh to be there ya! luv ~

    ReplyDelete
  3. zara, thanks utk alamat tu.. thanks gak add zana kat fb.. tunggu kad kahwin zana tu k..

    ReplyDelete
  4. marry, hope ada masa terluang utk ko hadir ke mjlis ku ini..

    ReplyDelete
  5. N, berdebar la yunk.. jemputlah dtg ke N9 k.. nnti zana bg kad kahwin tu utk N k..

    ReplyDelete
  6. semoga selamat semuanya dear :)
    i've linked u and salam kenal.

    take care!!

    ReplyDelete
  7. masmona, thanks dear..

    salam kenal juga utk u.. thanks read this blog..appreciate it..

    ReplyDelete
  8. hai sweety
    pic depan kad kawen kite sama la
    tp ryn punyan 2thn lps la...
    * salam kenal *

    ReplyDelete
  9. ryn, sama eh?? leh geng mcm ni.. hehehe

    salam kenal juga.. thanks sudi singgah blog ni..

    ReplyDelete
  10. waahhh congrats congrats

    dd doakan sume berjalan lancar ye :)

    adieyza, cantik sangat header blog awak ni, wuuuu

    ReplyDelete
  11. dd, thank u so much dear..

    header blog tu utk bg mood kahwin ckit.. hehehehe..

    ReplyDelete
  12. dear, tahniah!
    semoga perjalanan majlis kita serba lancar. InsyaAllah.
    suka tengok kad kawin awak. sama tarikh dengan kite. hee
    nanti sesama lah kita post gambar kawin kat blog ek. ;p

    ReplyDelete
  13. thalha, thank u so much dear..

    zana harap semoga mjlis kita berdua berjalan lancar seperti yg kita rancangkan..

    yup dear, tarikh kita sama.. kad u pun cntik gak..

    post gmbr kahwin tu dh semestinya dear..

    ReplyDelete
  14. congrats dah nak kawen!!!!yeay!!!
    menangislah syaitan pas nie..hihih

    jauhnyer n9..ape2 pon tahniah!!!:)

    ReplyDelete
  15. waaaaahhh xsabar nye...jap je kan...ari tu baru tengok pic tunang....skang dah nak kenduri kan....congrats tau....tapi xdapat la wawa nak gi....jauh la akak... pe pun wawa doakan dari jauh...hope semuanya berjalan lancar k +___+

    ReplyDelete
  16. Q, thanks dear..

    doakan semuanya berjalan lancar ye..

    ReplyDelete
  17. wawa, akk pun rasa baru jer tunang hr tu.. mmg sekejap jer dh nak kenduri kahwin..

    thanks utk ucapan & doa tu.. akk hargai sgt2..

    keep in touch ye dear..

    ReplyDelete
  18. tahniah!! wah dah tak lame tu.. dok mengira hari la yer :)

    ReplyDelete
  19. jivebumz, xlama lg kak.. hope semuanya berjalan lancar la ye..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...