Wednesday, December 22, 2010

BerMuLaNya KiSaH..

Syukur Alhamdulillah.. masih ada yg sudi singgah kat blog kesayangan ni even dh 5 bulan blog ni sepi tnpa sebarang cerita..

Masih ada juga yg sudi meninggalkan jejak komen yg m'beri semangat utk aku terus menulis kat blog ni.. aku hargai sangat semua komen2 tu.. tq so much pd semua yg sudi komen & bg semangat utk aku trs blogging..


InsyaAllah, aku akan terus kembali dalam dunia blog.. dunia yg sememangnya menarik.. dapat kenal kawan baru.. dapat bertukar pndgn & idea.. dapat tmbh ilmu di dada bila dgr cerita other bloggers.. hope semuanya hanya membawa kebaikan..

Aku harap keputusan ni adalah keputusan yg terbaik.. cuma aku belum putuskan utk update cerita yg mana dulu..

dd ada bg idea, insyaAllah akn dipertimbangkan.. cuma malu jugak sbb dh 5 bulan baru nak update citer ttg kahwin.. maybe aku akn update cuma x details.. just sbgai kenangan utk diabadikan dalam blog kesayangan ni..


So, kini bermulalah kembali kisah aku sebagai seorg blogger..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. welkam2... kasi kencang entry2 sume hihi

    mestila ada yg sudi baca :)

    ReplyDelete
  2. faiz farish, ambik pic tu guna hndset cabuk jer.. x sangka ada yg kata nice.. hehehe..

    anyway tq so much ye.. tu pic time honeymoon dulu..

    ReplyDelete
  3. N, tq so much my dear.. hargai sgt2..

    ReplyDelete
  4. jivebumz, tq kak.. insyaAllah zana cuba update ye..

    tq sbb sudi baca blog zana n drop comment utk zana..

    ReplyDelete
  5. hihi update update ;)

    suwitnyeeeeee lukisan, hoho

    ReplyDelete
  6. dd, lukisan time honeymoon dulu.. hihi..

    jom update sama2!!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ