Monday, February 22, 2010

E-Day aDieyZa - Cenderahati

Hari ni story tentang cenderahati utk tetamu time E-Day aku hr tu..

Memandangkan tetamu hanya lingkungan 150 orang sahaja, so prepare cenderahati pun biasa2 jer lah.. just aku asingkan mengikut 3 kategori..

First, cenderahati utk pihak cik adiey & kawan2 aku.. dlm paper bag ni, aku isi cupcake yg aku tempah dr one of my friend, Wawa.. first time order kat Wawa.. respond utk cupcake ni positive, semua kata sedap.. harga pun sgt murah, RM1 utk 1 cupcake.. then dlm paper bag tu letak gak bunga telur, candy & towel handycraft..

Second, cenderahati utk kawan2 my mom & my dad.. dlm paper bag tu, my mom isi bunga telur, candy, jelly, towel handycraft & bungkusan lauk-pauk..

Lastly, cenderahati utk org kg & saudara.. dlm paper bag tu, kitaorg isi telur, candy, jelly & towel handycraft..

Jom layan pic cenderahati time E-Day aku hr tu.. sorry gmbr x bape banyak & x bape nak ikut susunan.. ambik jer yg mana dlm handphone aku yg x bape canggih tu.. hehehe








10 comments:

  1. meriah...cm nk tawen dh...sape mekup zana hari tu?

    ReplyDelete
  2. N, leh jer.. sesekali jd budak2 kan.. hehehe

    ReplyDelete
  3. ayu, biasa2 jer.. xde la meriah sgt pun.. make up kwn kakak..

    ReplyDelete
  4. zana,

    tu baru sikit tu...nnt nk kenduri betul2, lg laaaa....tmbh2 lau zana nk kasi gift utk sume tetamu...fengsannn!!!

    so, baik prepare awal2..=)

    ReplyDelete
  5. zana...meriahnye.......
    sape yg dtg bdk uitm?

    ReplyDelete
  6. kak nik, mmg bg semua tetamu gift.. but no idea lagi la nak bg apa.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. marry, meriah eh? biasa2 jer yunk.. majlis kecik jer..

    ramai member time diploma & sekolah.. sabirin & azimas dtg gak..

    ReplyDelete
  8. cantik cenderamata tu.nak satu bleh?

    ReplyDelete
  9. eyriqazz, cntk eh? thanks ye.. nak ke? dh hbs la.. tunggu kahwin punyalah eh.. hehehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...