Tuesday, February 2, 2010

February = Love


Februari..

Bulan Kasih Sayang..

Bulan Romantis..

Bulan Memadu Kasih..

Bulan Pertemuan Dua Hati..

Bulan Cinta..

FEBRUARI!!!

Sedar x sedar, dah masuk bulan Feb.. bulan yg sering kali dikaitkan dgn cinta, kasih sayang & romantis..

Februari thn ni amat bermakna bg hidup aku.. melangkah ke 1 tahap yg amat2 aku nantikan selama nie.. bertukar status daripada single kpd engaged..

Dalam kegembiraan dan debaran yang makin memuncak ni, aku amat bersyukur.. bersyukur di atas segala rahmat dari-Nya.. semakin hari, semakin bermakna hidup ni.. Alhamdulillah..

Even x sempat nak update blog sgt, aku tetap ingat kat blog ni.. for readers, thanks sbb sudi read my blog yg x seberapa ni.. insyaAllah aku akn cuba utk update blog ni if ada kelapangan..

Cuti hujung minggu lps dihabiskan sepenuhnya utk mengemas rumah di kampung.. setakat ni persiapan berjalan lancar.. even ada yg x seperti yang diharapkan, aku tetap terima dgn hati yg terbuka.. anggap tu semua sbgai dugaan & pengajaran..

Menanti detik terindah dalam hidup dgn 1001 rasa di hati.. even simple event but aku harapkan semuanya berjalan lancar.. biarlah bersederhana asalkan aku dpt berkongsi kegembiraan ni dgn semua org yg aku sayang..

FEBRUARY = LOVE


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. Hye Zana.February is your love month ye.Tak saba dah nak tunang la tu.hehe.Anyway selamat menyambut hari ditunangkan=)

    ReplyDelete
  2. N, xnak counting sbb takuttttttttt.. hehehe

    buat biasa2 jer.. lgpun baru nak tunang kan..

    ReplyDelete
  3. ayda, thanks for that wish..

    bukan x sabar just risau jer.. hehehe

    ReplyDelete
  4. dh 1001 perasaan tu cepat2 lew naik pelamin angan tu..hehehe jgn lupe tepek muke anda ni azlanayu@blogsport.com

    ReplyDelete
  5. ayu, bkn xnak cepat tp kenalah ikut perancangan.. hehehe..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ