Wednesday, February 17, 2010

E-Day aDieyZa

Salam..

Alhamdulillah.. akhirnya aku & cik adiey telah bertunang..


Majlis serba ringkas namun meriah dgn kehadiran teman2 & saudara mara..

Majlis pd 14/02/2010 bermula jam 10 pagi hingga 2ptg..

InsyaAllah aku akn update citer tunang ni later.. skrg ni masih banyak keje yg perlu disiapkan.. maklumlah, cuti lama.. rindu sgt kat blog ni & all lovely readers.. ada kelapangan, aku akn update dr masa ke semasa ye..

Buat masa ni, layan beberapa pic yg aku dpt dr handset teman2 & saudara mara.. kena tunggu gambar dr official photog dulu.. hehehe.. layan k..

my parents

bersama nenek

mini pelamin be4 letak kerusi

with hantaran handbag

with hantaran cincin

with hantaran potpuri

with hantaran chocolate

with hantaran sirih junjung

with hantaran tuala sulam

with hantaran cake

for cik adiey

for me

both hantaran

10 comments:

  1. congratulations!!!ade penin skt gamba begegar..hikhik..i tunggu gamba propesenel photog ye=)

    ReplyDelete
  2. mrs drac : thanks ye.. a'ah, gegar ckit.. mmg kena tunggu official punya lah jwbnya kan.. hehehe

    ReplyDelete
  3. N : zana try ye.. sbb keje byk sgt.. hehehe.. apapun, zana akn update ye..

    ReplyDelete
  4. eyriqazz : thanks.. insyaAllah lagi 5 bulan.. doakan yg terbaik utk kami berdua ye..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...