Tuesday, February 9, 2010

Lovely Readers..


Lovely readers..

Seperti yg sedia maklum, majlis pertunangan antara aku & cik adiey akn berlangsung pd 14/2, hari Ahad ni.. tinggal beberapa hr jer lagi.. majlis serba sederhana tu akn diadakan kat umh parents aku di N9..

Since aku akan mula bercuti dr hari esk sampailah selasa minggu depan, so maybe aku x sempat nak update blog ni..

Dikesempatan ni jugak, aku berharap korang yg baca blog ni utk doakan agar majlis E-Day aku & cik adiey berjalan lancar & seperti yg dirancangkan..

Even majlis tu majlis simple & kecil tp aku berharap sgt agar korang mendoakan yg terbaik..

If ada kelapangan, aku akn cuba utk update blog.. InsyaAllah lps E-Day nnti, aku akan story ttg majlis tu kat blog ni..

Thanks pd yg sudi read & follow blog yg x seberapa ni.. thank you so much..

8 comments:

  1. wawa doakan sume berjalan lancar keh.... =)

    ReplyDelete
  2. wahh..lame yunk awk coti...klo kawen t mst ag lame..

    ReplyDelete
  3. wawa, thanks ye.. hargai sgt.. tq so much..

    ReplyDelete
  4. dariee zuris, thanks dear.. doakan semuanya berjalan lancar ye..

    ReplyDelete
  5. N, zana anak bongsu so byk keje kena buat sendiri since kakak2 semua dh kahwin & dh ada anak2..

    cuti kahwin lama lagi lah kot.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. congrate ina advance la...hehehe..hopely mjlis bjln ngn lncarnyer dear...

    ReplyDelete
  7. zana, thank u so much..

    doakan semuanya berjalan lancar ye..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...