Tuesday, February 23, 2010

E-Day aDieyZa - Hantaran

Hari ni story ttg hantaran E-Day aku hr tu..

Tema hantaran dr pihak cik adiey utk pihak aku ialah white & red.. x cadang pun nak buat wrna ni.. sbb mula2 nak wrna black & silver but cik adiey kata mcm x menarik jer.. so changed that colour to white & red..

Hantaran dr pihak cik adiey 7 dulang.. cincin & full duit hantaran, kek, tuala sulam, handbag, chocolate, potpuri & sirih junjung..

Layan pic yg ada.. semua pic di capture guna handphone aku yg x bape canggih tu.. puas menunggu pic dr official photog punya.. lmbtnya!!!!









6 comments:

  1. yunk, u x lama lg kan nak kahwin.. hantaran kahwin msti lg hebat.. hehehe

    ReplyDelete
  2. zana..seyes..meriah gile majlis tunang neh..siap ade karoaoke..
    mesti kawen lg besh kan....rugi owh kalw x g...tp..mmg berseri2 muke kan mse tunang tu...auuuwww...hehe

    ReplyDelete
  3. ayda, so apa lg.. cepat2lah bertunang.. hehehe

    ReplyDelete
  4. marry, biasa2 jer la yunk.. xdelah grand mana pun..

    kahwin ko dtg karaoke.. nyanyi lagu utk aku.. hehehe..

    berseri2 ker? adoiiii, make up punya pasal la tu..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...