Thursday, June 6, 2013

Promosi Pembelian Tudung! 15% Diskaun Istimewa Untuk Pembaca Blog Adieyza

Siapa yang suka shopping tudung bawal, tudung awning, shawl & aksesori untuk tudung???

Rasanya sekarang ni kebayakannya memang suka membeli tudung melalui online.. maklumlah masa terhad.. macam-macam website dan blogshop yang menjual tudung sekarang ni.. pilih jer yang mana berkenan dan menawarkan harga yg berpatutan..

Harga mesti la berpatutan.. kualiti pun nak yang terbaik.. nak lagi best, bila blogshop tu boleh bagi harga diskaun kan.. so, kalau korang nak beli pelbagai jenis tudung ni, korang cuba cuci2 mata dekat website 

Tudung2u.com.my


Banyak pilihan tudung yang boleh korang pilih.. harga memang mampu milik dan berbaloi.. corak yang dijual pun cantik2.. rasanya memang kebanyakan tudung dekat "Tudung2u" ni mementingkan design & colour tudung sebab aku tengok kebanyakannya warna yang tengah "in" sekarang ni..



Kalau yang memang peminat setia bawal dari dulu, kini dan selamanya tu memang sesuai sangat cuci mata & shopping tudung dekat "Tudung2u" ni sebab banyak pilihan bawal yang boleh dipilih..



Kalau ada yang suka buat koleksi kerongsang pun boleh shopping dekat "Tudung2u" ni.. nak cari anak tudung pun ada dijual.. memang pakej combo yg berbaloi.. satu blogshop tapi jual pelbagai jenis tudung & aksesori.. memang pilihan yang terbaik!


Siapa tak suka shopping dapat diskaun kan.. so, istimewa untuk pembaca & pengunjung blog adieyza, korang boleh dapatkan diskaun 15% untuk setiap pembelian tudung atau aksesori seperti kerongsang yang korang beli dekat "Tudung2u" ni dengan hanya menyatakan kod voucher 


(ADI2013)


Ingat yer, kod voucher ADI2013 ni hanya untuk pembaca dan pengunjung blog adieyza sahaja.. masa buat order tu, akan ada satu bahagian untuk kod voucher.. masukkan kod voucher tu, then korang memang layak dapat 15% diskaun! 


If ada masalah, boleh direct PM/Call/Whatsapp/SMS aku yer, 013-6065246.. or korang boleh call direct "Tudung2u", 03-3318 3800..

Kod voucher ni hanya sah sehingga 30 Jun 2013 sahaja.. so, rebut peluang sepanjang bulan Jun ni.. lepas ni dah tak ada diskaun lagi.. boleh beli siap2 untuk pakai hari raya nanti.. 

Selamat "bershopping!"

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. Assalamualaikum zanaaa. bestnyaa. murah gak tudung2 situ. hehehe thanks bagi promosi! hehehehe sheila nak usha sana jap :P

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. x lah yunk.. advertorial post jer.. kalau aku jual, aku paksa ko beli.. hahaha..

      Delete
  3. dahla murah.. ada diskaun lg.. bertambah la murah yer x...

    ReplyDelete
  4. wahhhh cantik2...
    sempat tunggu gaji ujung bulan ni ...
    nak terjahhh lah nnt...hehe

    ReplyDelete
  5. cantik2..tp nnti mesti suami bising sbb br shopping tudung ritu hih

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ