Wednesday, June 19, 2013

WordLess Wednesday - Di sebalik Warna Pink


Warna kegemaran melambangkan keperibadian??? ada yang kata orang suka warna pink ni romantik.. ada yang penyayang.. tapi, ada jugak yang kata orang yang suka warna pink ni tak suka menerima cabaran! ada jugak yang kaitkan warna pink dengan sikap pendiam..

Tapi aku ni pulak jenis suka bercakap.. ha, macam mana tu???

Nota cinta: kesibukan sehingga hujung bulan nanti.. tak sempat nak update.. blogwalking pun dapat kejap2 jer.. take care guys!


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. pink tu suwettt yee.. hihihi.. oo patutlah lame dah tak nampak zana masuk kotak komen ida. busy rupenye. heee~

    ReplyDelete
  2. nory suka jugak pink,kdg2 suka merah, hurmmm taktau lah suka mana satu...heheheh

    ReplyDelete
  3. hehehe MANA YG BETUL TU SEKADAR KEBETULAN AJER.. ada juga yg x betul nya...

    ReplyDelete
  4. yang pasti pink sentiasa nampak lembutkan.. lembut dimata.. apatah lg dihati ... tp hubby akak x bapa suka akak pakai pink.. nanti dia kata nampak muda nooo jauh beza dgn dia hihihihihi....

    ReplyDelete
  5. zana suka pink..kak ita suka juga..tapi tak sangat...gegirl sangat pink tu...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ