Wednesday, June 5, 2013

Nuffnang : Earnings RM0.00


Setelah bulan Mei aku tak dapat sebarang CPUV Campaigns daripada Nuffnang, so hari ni aku decide nak cash out kan jer duit dalam akaun Nuffnang tu.. sedih tengok total earnings dah jadi RM0.00!

7 BE dalam tempoh sepanjang Januari hingga April 2013.. bagi aku, tu dah cukup bermakna.. maklumlah, blog ni biasa2 jer.. jarang update lak tu.. huhuhu.. so harapnya bulan June ni adalah rezeki aku untuk dapat BE baru.. 

Dah plan nak buat apa dengan duit ni.. walaupun tak banyak, tapi mesti digunakan untuk kenang-kenangan sama macam duit hasil Nuffnang pertama dan kedua dulu.. insyaAllah...

Thanks pada semua yang sudi singgah blog picisan ni.. 

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. wow dah kira bagus tu....wawa sekali pun tak pernah dapat BE :(...sedih kan :)

    ReplyDelete
  2. dah lame tak tgk nuffang..dah berape lah agak2 nye..heheh...

    ReplyDelete
  3. insyaallah.. kena rajin2 update ah. saya baru dapat 4-5sen je CPUV. lg sedih

    ReplyDelete
  4. hehehe xpe.. nnt ada rezeki lg tue...

    ReplyDelete
  5. wah!blh la belanje nieyl mcnie...Hihi~
    Insya'Allah ade la tuh kak...:)

    ReplyDelete
  6. bestnye... kita ni BE pun malu2 nak singgah.. ada nan satu itu tapi tak banyak sen pun... ape pun masih tak cukup nak cash out..

    ReplyDelete
  7. tak pernah cash earning lagi..huhu

    ReplyDelete
  8. Nita tak nak cash lagi..hehe.. nak simpan buat tabung kahwin! muahaha

    ReplyDelete
  9. ida pun dah lame tak dapat BE zana... tapi xmo cash out. sayang.. kikikikiiii~

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ