Wednesday, July 24, 2013

Kek Anniversary : Tempahan Sekitar Putrajaya



Pagi-pagi dah menggodakan orang lain dengan gambar Kek Coklat.. maafkan saya.. 

Jangan cakap aku buat kek ni.. sebab ramai sangat yang ingat aku buat.. oh, aku rasa la kan kalau aku yang buat, memang tak akan menjadi macam tu la kan.. hehehe..

Aku order Kek Coklat ni dengan Sal @ SKA ( http://salmikhairil.blogspot.com/ ).. Sal ni blogger yang menjual pelbagai jenis kek.. pavlova ada, apam polkadot ada, cream puff, cheese cake, rainbow cake dan yang paling terbaru Sal ada buat perkhidmatan Chocolate Fountain.. pergh, macam2 ada..

Kek Coklat yang aku order semalam lembut sangat.. makan kek ni sambil feeling2 macam makan kek pengantin.. lagi sedap.. hahaha.. Sal punyalah gabra nak menulis "adieyza" dekat atas kek tu.. hehehe...

Kalau sekitar Putrajaya ni, boleh la cuba order dengan Sal ni.. setakat ni aku order memang tak pernah menghampakan.. lagipun kalau bab hiasan dekat kek tu, x perlu risau langsung.. melambak2 Sal letak buah atas semua kek dia.. serius tak tipu.. korang boleh tengok semua pavlova yang Sal buat.. melimpah2 buah atas pavlova tu!

Salam sayang untuk semua!!!

With love,
~ aDieyZa ~


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

16 comments:

  1. Look nice ni.. rasa mst sedap.

    ReplyDelete
  2. sedapnya...heppy belated annivesary yer..;p

    ReplyDelete
  3. kek coklat feberat saya dan amir jugak ...

    ReplyDelete
  4. selamat pagi
    singgah n salam ramadhan ke 15

    ReplyDelete
  5. wah~sedaaaaappppp nyerrrr....
    X ajakkk punnn....
    hihihi~ semoga berbahagia sehingga ke jannah kak...

    ReplyDelete
  6. tq Zana, terima kasih banyak2..itulah testing tulis ok..sekali atas kek gigil, sory tak comei sikit..apa pun tq banyak2 sebab sudi buat review untuk SKA..sayangggg Zana. ;)

    ReplyDelete
  7. zana sedapnya kek aniversary tuh...

    ReplyDelete
  8. choc moist kek memg sedap....
    happy anniversary zana

    ReplyDelete
  9. Dapnye...org pantang hanya mampu tgk je...hehe

    ReplyDelete
  10. huuu...sedapnya..berkriukk perutku..huuu

    ReplyDelete
  11. happy anniversary... sedapnya kek tu..

    ReplyDelete
  12. happy anniversary... semoga bahagia hingga ke akhir hayat... amin

    ReplyDelete
  13. happy anniversary..semoga berbahagia smpai syurga :) pergh.nampak kek pulak bulan2 puasa ni..telan air liur jela -______-

    ReplyDelete
  14. akak nak tempah cream puff kat Sal ni..tp tu lah..jauhhhhh

    ReplyDelete
  15. memang menggoda tengok kek niii. huhu

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ