Monday, July 8, 2013

Mereka Sebahagian Daripada Kehidupan Indah Saya!!!

Kami melalui kisah perjalanan yang sama.. sama2 menyokong usaha yang dilakukan.. sama2 bangkit ketika ada yang jatuh dan lemah semangat.. sama2 meluah perasaan bila sedih.. mereka sebahagian daripada kehidupan saya.. 

Gathering be4 Ramadhan with Yannie, Cinta, Nana Adam & Yana!

Sesi menterjah rumah Kekda tanpa dirancang! TQ Kekda @ PnStoberi!




Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. Sayang Zana jugakkk...muahh..muahh...

    p/s : tu gather bile tu..?? taktau pommm... nangesh ah cemni.. :(((

    ReplyDelete
    Replies
    1. gather last minute jugak macam gie umah kekda.. hahahha.. sekarang ni x boleh plan dah.. semua kena terjah jer.. plan asyik tak jadi jer kan..

      kekda, tq masak hari tu.. yummy2!! sorry susahkan kekda & abg lan..

      Delete
    2. jgnkan kekda, ida pun taktahuuu plan diaorang nii.... tak ajak pun...... sedihh nangiss tepi tangga.... diriku bukan lagi sebahagian darinyaa.. ;((

      Delete
    3. eida, ni last minute la syg... kebetulan menghantar vitamin shaklee ke customer & kat diaorang tu.. tu yang menyinggah.. xmo nangis la yer.. x comel nanti..

      Delete
    4. ala jangan la sedih..kebetulan yani dtg nak amek resit buku, zana nak anta vitamin..cinta nak anta longan..sudahnya berkumpul la kami..ad hoc je semua..takde plan pon..lagipun buat kat semenyih nun..jauh kekda nak datang..nak ajak ida takut bz dengan biznez..so itu la ceritanye..jangan sesedih..nanti kite bukak pose sesame ye..

      Delete
  2. Wah, dah lama tak dengar khabar Yannie.......blog pun sunyi je... rindu plak nak baca travelog Yannie

    ReplyDelete
  3. Wah, dah lama tak dengar khabar Yannie.......blog pun sunyi je... rindu plak nak baca travelog Yannie

    ReplyDelete
  4. hadoi! perut mcm org preggy! redhooo!kek da.. namo majuk

    ReplyDelete
  5. bestnya korang gathering..nnt kita gathering raya nak, jangan lupa jemput Sal tau..nak join jugak kongsi suka duka kisah kita..;P

    ReplyDelete
  6. moga hubungan berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  7. hurm... rindu zaman dulu... waktu 'kosong' ade teman yg sudi mendengar luahan dan meluahkan perasaan... tapi skrg ni.. dah ada teman tunggu kat rumah...

    Zana, sama sama kite doakan..moga Ramadhan kali ini beri kebahagiaan dan ketenangan serta kemenangan...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ