Monday, July 1, 2013

Mari Bercuti!

Hampir seminggu tak ada update.. maaf kan saya wahai blog tersayang.. tuntutan kerja & komitmen untuk masa depan keluarga perlu lebih diutamakan..

Pada masa entry ni keluar, maybe aku baru sampai ke destinasi percutian yang kononnya tak jadi pergi tapi minggu lepas decide jugak untuk pergi.. dah hampir setahun tak pergi bercuti.. tahun 2012 dan 2013 ni memerlukan perhatian lebih pada perkara yang penting untuk masa depan aku & keluarga.. 

So, hari ni memang tak ada monday blues la untuk aku.. dah kata bercuti pada hari orang lain bekerja kan.. harus lah tak ada monday blues.. yang ada cumalah holiday mood!!!

Here we go!!!

-
-
-
-
-
-
-
-



Salam sayang untuk semua..

With love,
~ aDieyZa ~

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. Assalamualaikum zana, heeee honeymoon! selamat bercuti, be safe dear :)

    ReplyDelete
  2. yeay pergi singapore ye...best2 tangkap gambar banyak2 k.

    ReplyDelete
  3. sudah nampak gambar kamu berdua dalam pesbuk. sila hapdet laju2...

    ReplyDelete
  4. best nya nk g bercuti! have a nice trip!

    ReplyDelete
  5. wah bestnye....
    teringin nk pg tp kene tunggu ziyad besar sikit

    ReplyDelete
  6. yeayyy! have fun koranggggggggg.. jgn lupe menjeriiitt.. hehehhee

    ReplyDelete
  7. sgt jeles ngan die...Hhuhu~
    nant jgn lupe ole2 tok nieyl tau...

    ReplyDelete
  8. bestnya bercuti..lama tak singgah sini..apa akhbar...zana..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ