Tuesday, January 21, 2014

Happy Birthday Encik Adiey

Happy Birthday Encik Adiey!

 

Entry ni sepatutnya keluar semalam, 20 Januari 2013.. tapi sebab leka sangat nak luangkan masa bersama Encik Adiey sampai terlepas pandang nak publish..


Alhamdulillah.. bertambah usianya.. diharapkan bertambah juga kasih sayangnya kepada Allah Yang Maha Esa, keluarga dan insan2 disekelilingnya.. insyaAllah..


Tahun ni sempat sambut kat rumah mertua.. bertambah terharu Encik Adiey sebab adik dia sudi buatkan kek untuk birthday dia.. yummy2..  *oh, saya sebagai isteri pun x reti nak buat kek hari jadi tau.. maluuuu la!


Walaupun just a simple celebration, nampak yang dia sangat happy.. happy bila dapat sambut dengan mak, ayah & isteri, adik & adik ipar.. Alhamdulillah.. tahun ni mak mertua hadiahkan Encik Adiey karpet uols.. untung sebab karpet tu boleh letak kat bilik kitaorang so saya pun dapat guna sekali.. hehehe.. 

Tahun ni rasanya paling aku rasa tak tau nak hadiahkan apa.. serius tak ada idea yang sesuai untuk dihadiahkan kat Encik Adiey.. memang banyak jer lagi barang yang x pernah nak bagi, tapi hadiah tu tak berapa sesuai dengan peribadi & minat dia.. last2 hadiah kasut yang aku x pernah nampak dia pakai selama aku kenal dengan dia.. kasut yang jenis nampak lasak cikit.. sebelum ni semua kasut dia lebih kepada formal, kasut sukan & kasual.. 



Petang semalam keluar gie Alamanda.. makan2 & luangkan masa untuk borak dari hati ke hati.. memang selalu jer borak dari hati ke hati ni.. tapi semalam lebih best kot sebab tengah birthday dia kan.. lebih romantis gitu.. hehe..


Memandangkan kami ni dah lama tak makan fast food, semalam ngada2 makan KR.. ohhhh, rindu sangat dengan muffin KR.. walaupun orang lain suka muffin pandan, kami tetap suka muffin chocolate.. hehehe.. 


Yang paling best, beria dia kata jangan publish kali ni birthday dia yang ke berapa.. hehehehe.. tapi, makin dia makin meningkat usia ni, makin ramai pulak kata dia makin nampak muda.. adoiii.. aku yang risau tau!!! risau kalau aku nampak lagi berumur daripada dia.. hahaha..


Sayang, semoga Allah mengurniakan segala yang terbaik untuk sayang.. semoga kebahagian & kejayaan di dunia serta di akhirat akan menjadi milik sayang..
 
"HAPPY BIRTHDAY SAYANG"
❤ Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. Assalamualaikum zana. hehe bestnya g celebrated birthday suami. semoga kalian sihat selalu, sukses dalam hidup dan dikurniakan zuriat yang comel-comel. in shaa Allah (",)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir buat suami zana. Husband za pun baru lps clbrt beday. Tak dan lagi ni nk publish entry. Taip tak hbs2..hahaha..

    ReplyDelete
  3. happy belated bestday buat suami zana.. moga dipanjangkan umo dan diberikan kesihatan yg baik.. amin...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ