Monday, January 6, 2014

Misi Membeli Samsung Galaxy Note 3

Sabtu lepas temankan ayah mertua ke The Mines.. dia beria nak mintak Encik Adiey teman dia beli handphone baru.. bila tanya nak handphone apa? ayah jawab,

"Ayah nak beli Samsung Galaxy Note 3"

Oh ayah! terlebih maju dariapda kami rupanya.. kami pun pakai Note II lagi.. hehehe.. itu pun x habis nak explore lagi.. lagi2 aku ni.. memang x pandai sangat nak explore gadget.. beli nak, belajar x nak.. apalah!


Sementara tunggu ayah datang dari kampung, sempat lagi selfie.. hehehe.. shawl tu beli hari Jumaat.. balik kerja gigih basuh sebab nak pakai hari Sabtu.. teruk betul kan.. padahal ada jer shawl lain boleh pakai.. hahaha.. dasar!


Urusan nak beli semua serah kat Enck Adiey jer.. aku, mak mertua & adik ipar ikutkan jer.. sambil tunggu urusan tu, kitaorang bergambar.. hahah.. kat kedai telefon pun nak bergambar.. motif?

Ayah memang serahkan kat Encik Adiey jer.. tapi make sure nak yg semua ori.. memang la nak cari yg ori kan,, siapalah pulak nak bayar mahal tapi dapat yg x ori.. hehehe..

Dah settle beli, misi nak ajar ayah guna handphone tu pulak.. nasib baik ayah memang jenis cepat belajar.. ajar sikit jer dia dah boleh ingat.. silap2 tak lama lagi ayah ada FB & blog x? hihihih..

 Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. wah terror ayah zana..beli note 3 tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mimi, ayah mertua kata senang nak tau perkembangan terkini.. hehehe..

      Delete
  2. waaaahhhhh...up to date tu ayah awak....jgn lupa accept dia as FB friend...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. up to date mengalahkan anak menantu.. hehehe.. :)

      Delete
  3. Ayah mertua up to date ni zana...hihihi...tp bagus la dia sbb cpt blajar..lepas ni dia pn ada blog n FB...FB post ttg Shaklee plak...tolong menantu dia...hahaha

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ