Monday, January 13, 2014

Trend Dress dan Skirt Jadi Pilihan


Hampir setahun rasanya cuba merubah diri untuk nampak lebih "matang".. memandangkan ketinggian tak berapa nak tinggi, kalau pakai seluar & tshirt memang ramai la yang kata macam budak2.. ni bukan kes perasan muda yer, tapi memang selalu sangat orang cakap macam budak2.. 

Last year, dah mula membiasakan diri dengan dress, blouse & skirt bila keluar untuk berjalan or gathering.. seluar jeans memang jarang sangat2 kecuali travel yang memerlukan aktiviti berjalan lebih daripada aktiviti bersantai.. sampaikan mommy Shakle, Ana Lyana pun cakap susahnya nak nampak aku pakai seluar.. hehehe..


Lepas tu sekarang ni suka beli baju yg rasanya kalau pregnant pun boleh pakai.. hahaha.. boleh gitu? lepas tu suka pakai biar orang kata aku pregnant.. mana tau masin mulut diaorang.. mana tau diaorang doakan aku betul2 pregnant ke kan dan masa tu Allah dengar doa dariapda diaorang.. Alhamdulillah.. *kalau dulu touching tau orang kata "eh, baju tu nampak macam ko pregnant la".. tapi sekarang lagi suka.. hihihihi.. 

Masih tak banyak koleksi dress dan skirt yang ada.. tapi xpelah, lama2 nanti banyak la kan.. *ada alasan nak shopping la macam tu kan? hihihi..

- Salam sayang untuk semua -

❤ Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. Nina pas kawin baru sekali dua pakai seluar. Tu pun suar track. Sb peha makin membesar. Hny mampu berdress dan berskrit heee. Hukhuk

    ReplyDelete
  2. cantik & mmg nampak 'dh besar' bila zana pakai baju2 gini.. Queen pun suka pakai baju gini + boleh dikatakan dlm kategori org yg tinggi so ramai org kata akan nampak cantik.. so nak perasan cantik Queen belilah baju2 gini.. hehehe

    ReplyDelete
  3. I suka pakai dress sebab tak nampak peha kita beso :p

    ReplyDelete
  4. Sama lah. suka pakai baju khas utk ibu2 mengandung. Biar masin mulut org kata kita ni mengandung. Huh...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ