Monday, June 28, 2010

BraCeLeT DoNe!!


Alhamdulillah.. something special utk upacara batal air sembahyang dh dibeli..

Sebenarnya, kalau ikutkan aku, aku nak cincin utk upacara batal air sembahyang.. but cik adiey kata cincin dh dpt masa tunang.. so dia nak bg bracelet lak..

Mak aku kata, biarlah adiey nak bg apa.. sbb tu mmg pemberian ikhlas seorg suami pd isteri.. so aku rasa betul gak.. xkanlah aku lak yg tentukan apa yg dia nak bg kat aku kan??

So last week cik adiey dh beli bracelet tu.. bila dh tgk depan mata, rasa sgt BAHAGIA.. sgt menepati citarasa aku.. nasib dia x beli design mcm org berumur.. hehehe.. sbb bracelet ni kan banyak design yg lebih sesuai utk org yg berumur..


Be4 tu mmg aku risau sbb takut pilihan cik adiey x ok.. even yakin dgn citarasa dia but still berdebar2 nak tgk hasilnya..

Now tgh kumpul idea nak deco gubahan utk bracelet ni mcmne.. sbbnya aku ni xlah kreatif so kenalah dptkan beberapa idea dulu..

Hope hasilnya menjadi.. nk tgk hasilnya?? kenalah tungguuuuuuuuu hari bahagia tu..

8 comments:

  1. hihi..seronok kan dah beli barang kemas?? gud job dear!

    ReplyDelete
  2. btol la...x kn nk cincin jek...bli la yg len sket...ok la tu dpt brecelet....mmg kena la...hihihi

    ReplyDelete
  3. N pon Za y pilih kn bracelet gn cincin..cincin tu lst minute die nk bg..org bg..kite amik jekk...hihi

    ReplyDelete
  4. zana, ada contest taw..t g kat page i k..i tag u,,

    ReplyDelete
  5. hana, tp bukan kita yg gie beli.. en tunang yg gie beli.. kita terima jer.. hehehe

    ReplyDelete
  6. mrs ecam, bila fikir2 balik, betul jugak kan..

    xkan nak cincin jer kan..

    ReplyDelete
  7. N, pemberian ikhlas seorg suami kenalah terima dgn hati terbuka kan..

    ReplyDelete
  8. marry, i dh tgk.. segannya nak masuk.. pakai shawl tunggang terbalik.. hahahha

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...