Tuesday, June 15, 2010

DeCo-DeCo BerSaMa HiNoDe sHoP


Dah berhabuk blog ni.. nmpk sgt x de entry baru kan..

Sorry la sbb lately ni bz ckit..

So, kali ni leh la citer ttg persiapan kahwin.. since ada masa terluang ckit ni..

Sabtu lps aku x gie mana2.. kemas rumah jer.. plus cik adiey pun kerja so better habiskan masa utk kemas rumah.. then deco2 ckit rumah since bulan depan dh semestinya bz utk persiapan terakhir utk LoVeLyDaY..

Ahad pg cik adiey dtg ambik kat umh..nak gie cr brg utk hiasan hantaran.. kitaorg gie balakong.. cr hiasan utk letak chocolate & buah2an.. hiasan utk hntrn choc & buah ni jer yg x settle lg..

Kiataorg dh survey kat beberapa tempat utk hiasan ni.. dr hrga rm20/pc sampai rm5/pc.. so dh semestinya kitaorg gie beli kat kedai yg jual rm5/pc..


Korang tau x Hinode Shop ni?

Kedai yg jual barangan dgn harga rm5/pc.. kedai ni mmg best since mcm2 brgn hiasan leh beli kat kedai ni dgn harga rm5/pc.. mmg murah & berbaloi2..

Dah hrga rm5/pc so segala mcm hiasan kitaorg beli.. dr hiasan hntrn sampai hiasan utk rumah.. mmg best sgt..

Kedai ni sesuai if kita nak beli brg hiasan dgn hrga yg menjimatkan.. kedai ni ada gak kat Mid Valley, Tesco Kajang, Jusco Taman Equine & byk lg la..

So lps ni korang leh try gie kedai ni if korang cadang nak beli brgan dgn hrga yg murah.. if beli more than RM100 dpt free 1 brgan.. tu pun if korang ada member kad Hinode Shop..

So, now aku tgh gian nak mendeko2.. ala2 deko bersama eric la kan?? perasan betul zana ni..

Jom deco2!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. th shop nie...selamat mendeko k..:-)

    ReplyDelete
  2. akak pun ada wat kad tu
    terbuat sebab tertarik ngan salesgirl2 diorang.sangatlah dedikasinya kan?
    "selamat datang...5ringgit 1 barang..."
    hehee...

    ReplyDelete
  3. setuju.. :) esp pasu kaca cuma 5 hinggit. so, berbaloi lah kan? kretifnya zana. saya tak punya jari kreatif. hantaran suh bridal buat sekali. hee

    ReplyDelete
  4. dariee zuris, mmg semua staff kat situ peramah..

    siap bg cadangan nak deco mcmne..

    ReplyDelete
  5. thalhazlin, mmg berbaloi.. xperlu membazir if ada yg lbh murah..

    zana x kreatif la yunk.. sbb akk yg buat hntrn tu.. hehehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ