Wednesday, June 9, 2010

HiV TesT DoNe

Semalam, aku & cik adiey ambik half day.. utk uruskan HIV test..

Even duduk kat Putrajaya but both of us refuse utk buat HIV test kat Putrajaya.. sbbnya leceh.. kena buat appointment dulu then kena tunggu lama utk date HIV test..

So kitaorg decided gie Klinik Kesihatan Bangi.. lgpun xjauh sgt pun Putrajaya ke Bangi tu.. HIV test kat klinik ni just ada hari Selasa & Khamis jer..

Sampai klinik around 2.30pm.. then daftar kat kaunter & tunggu no giliran dipanggil..



Tunggu dalam sejam lebih then around 3.45pm baru masuk jumpa doktor utk HIV test.. result dpt terus, xyah tunggu lama..

So, settle urusan HIV test.. next nak uruskan utk borang kebenaran semua tu.. hope semuanya dipermudahkan Allah..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

  1. hah..nasib awk citer pasal benda ni..so, saya akan pegi wat kat bangi je jgk..hehehe..senang dan dekat..tq for sharing..

    ReplyDelete
  2. kene ade borang nikah baru bole buat ke bole g clinic wat cmtu je..cz i practically am in the hosp/clinic daily..so igt nk smbil nyelam telan aor skali je

    ReplyDelete
  3. hana, it's ok dear..sharing is caring.. hehehe

    if nak cepat, better gie bangi, seksyen 3..

    ReplyDelete
  4. kay kamal, xyah borang2 tu dear.. just bwk ic jer..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ