Monday, June 7, 2010

NZa WeDDinG

Semalam sempat gie wedding NZa (blogger tegar)..

Ajak cik adiey teman.. since x biasa area bangi so mcm tercari2 gak lah rumah pengantin ni.. but akhirnya sampai jugak kitaorg kat rumah N..


Dari jauh dh mmg nmpk semuanya pink ye.. mmg pink sana sini.. dh mcm x nmpk wrna lain.. sweet!!

Sampai dekat pkl 1.. trs gie tgk N kat bilik.. dia tgh bergambar dgn her BFF.. so xmo ganggu.. salam, wish congrats, bg hadiah & ambik gmbr dia sekeping..

Then trs gie makan.. lama gak tunggu utk tgk N bersanding..

Sempat tgk NZa kat luar jer.. since pelamin kat dlm rumah so fikir msti ramai org kat dlm rumah tu nnti, so tu yg ambik gmbr kat luar jer..


Dah dpt gmbr pengantin, kitaorg trs gerak balik.. dapat doorgift telur.. jarang dpt doorgift telur skrg ni.. bgus gak dikekalkan tradisi lama ni..

So pd NZa,

SELAMAT PENGANTIN BARU!!! semoga hubungan cinta yang dibina berkekalan hendaknya..

5 comments:

  1. semalam akak pon ade g kenduri princess n tapi tak jumpe ngan kamu.. hihi akak jumpe blogger honeysour ngan ceeramoon jerk

    kalo tak bleh kenal2 kan :)

    ReplyDelete
  2. jivebumz, xde rezeki nak jumpa la kot.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. zana..pengapit nza tu mcm kenal..adik bff neh..wah..kecik dunea neh..hehe

    ReplyDelete
  4. marry, u kenal eh dear.. xsangka kan.. mmg kecik jer dunia ni..

    pusing2 situ jugak kan.. hehehe

    ReplyDelete
  5. yelor..maknenye fmly bff lar..heehe..kecik3..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...