Tuesday, June 22, 2010

PerKaHWiNaN Ex-SchooLMaTe


Sabtu lps, sempat gie 2 kenduri kahwin member sekolah aku & cik adiey..

Mula2 gie kenduri kahwin kawan aku since rumah parents dia dekat dgn umh parents aku.. sampai agak awal, pkl 12 tghr..

Sampai je trs gie bilik pengantin, but Nana tgh bersolek lg.. so decide gie mkn dulu.. lgpun cian lak cik adiey tunggu kat luar sorang2..

Lauk kenduri kat umh Nana sgt sedapppppppp.. trs x ingat diet ye.. hehehe..

Lps mkn, masuk bilik pengantin semula.. Nana dh siap solek.. but katanya sanding lama lg.. so aku just sempat bergambar dgn dia kat bilik jer.. then sempat bergambar dgn cik adiey kat pelamin Nana yg sgt cantik!!


Time ni jumpa gak 5,6 org member sekolah dulu.. sempat borak jap jer.. semua usik2 aku & cik adiey sbb x lama lg kitaorg punya turn lak..

Then trs gerak gie Bukit Rokan, kenduri rumah member sekolah cik adiey lak.. sesat cr rumah pengantin sbb rupanya peta ada kesilapan.. sampai kena berjemput dgn abg pengantin barulah kitaorg jumpa umh Zam tu..

Time ni aku mula fikir, nnti kwn2 aku yg x pernah dtg rumah aku leh jumpa x rumah aku.. xsesat ke diaorg agaknya eh.. harap semua senang cr rumah aku nnti ye..

Time sampai, pengantin tgh sanding.. so, kitaorg gie mkn dulu.. (mkn lagi ke cik zana???) aku just mkn bubur jer sbb dh kenyang..



Lps cik adiey bergambar dgn pengantin, kitaorg trs gerak blk sbb lps tu ada 2 temu janji penting.. nak tau temu janji apa, tunggu next entry ye..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

2 comments:

  1. bz yunk attend kenduri..zana..counting yunk...

    ReplyDelete
  2. N, org jemput mstilah kita gie kan.. xmo counting, takut... hehehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ