Wednesday, June 23, 2010

LaGi SeBuLaN!!


Pagi td tgk ticker..

Lg sebulan jer lg.. tetiba rasa sgt berdebar..

Then mula bayangkan, lg sebulan dr tarikh ni, msti org tgh sibuk2 kat rumah mak & abh.. aku lak msti tgh berdebar2 menanti saat utk diijab kabulkan.. jadi takut lak aku fikirkan semua ni..

So skrg ni persiapan tgh rancak.. stp mggu kena blk kg.. penat mmg penat.. tp x sanggup rasanya nak biar abh & mak uruskan semuanya berdua..

Nmpknya skrg dh xleh leka2 lg.. semua persiapan kena buat cepat supaya xdelah last minute terkejar2..

Tp adatlah, msti ada gak yg x selesai lg nnti.. even kita dh rancang sehabis baik.. sbb kita hanya mmpu merancang, Tuhan yg menentukan..

Aku cuma berharap semuanya berjalan lancar..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. tak lama lagi dah....
    antara rasa nervous dan excited...mana yg lebih? ;)

    hopefully sumanya berjalan lancar ye

    ReplyDelete
  2. eeeiiiii.... i dont know why, but... everytime i tgk b2b lain countdown tinggal sebulan dua, i yang excited lebih....

    tak sabar nak get it over with...

    good luck dear!

    ReplyDelete
  3. darie, nervous yg lebih.. sbb rasanya mcm byk x siap lg.. hehehe..

    sgt takot!!!!!!

    ReplyDelete
  4. zara, thanks dear..

    xmo countdown la.. takutttttttttt..

    ReplyDelete
  5. sure semakin berdebar kan? kan? hehe

    ReplyDelete
  6. farah, sgt berdebar la dear.. takut!!!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ