Monday, November 30, 2009

Andam Majlis Pertunangan

morning semua.. lama x update blog.. sbb balik kg time cuti raya ni, de byk bnda yg aku nak uruskan & de byk gak hal yg terjadi tnpa diduga..

cuti raya hr tu, sempat gie buat confirmation & byr duit utk andaman majlis pertunangan aku nnti.. so far semuanya berjalan lancar.. tetiba dpt harga diskaun sbb aku dtg time hr raya.. hehe.. dr RM400 dpt RM300.. sgt jimat ye..

time gie sana, camera & handphone lupa bwk.. so, dpt tngkap gmbr guna handphone ank buah jer.. aku ambik 2kali make-up & mini pelamin.. baju buat sendiri jer..







memandangkan aku demam time balik raya tu, so aku just sempat uruskan hal andaman ni jer.. sedihhh.. mak aku kata xpelah sbb de masa lg..

org yg lebih risau ialah wedding planner sbb dia dh rancang mcm2 & dh buat appointment dgn beberapa kedai utk survey harga tp last2 xjd sbb aku demam..

so, bila aku dh sihat nnti aku kenalah blk kg utk uruskan semua hal yg tertangguh tu..

2 comments:

  1. wah.....besh..xpe..next tyme k..ne taw ade yg lg cntk lps nie..

    ReplyDelete
  2. hope mcm tu la.. xbape sempat nk survey2..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...