Wednesday, November 25, 2009

Kucing Dalam Kerete??

Tadi dpt msg dr June.. dia kata mlm ni nak hantar Lulu kat Putrajaya since esk aku nak blk kg dah.. Lulu tu adalah kucing yg sgt comel yg aku mintak dr June time aku lepak umah dia be4 convo hr tu..

June dgn baik hati sanggup bg kat aku sbb dia tau aku & cik adiey suke kucing.. be4 ada umh sendiri, kitaorg decide hntr Lulu blk kg dulu.. suruh mak & abah jaga.. family aku mmg suke kucing, so xde mslh..

Tapi, esk aku akan bwk blk Lulu naik kereta ye.. mmg la dah belikan cage utk Lulu, tp xtaulah mcmne keadaan Lulu dlm kereta tu.. 2jam lak tu dlm kereta.. hope everything ok..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

  1. zana...
    cute sgt nama lulu..
    cm citer kt astro ria..
    lu'lu..

    jgn lupe amek pic..

    ReplyDelete
  2. wahhh zana pun ader blog rupenyerrr! hahaha. good2. bley share2 stories. hehe. ;)
    hope u have fun with the new family member. hehe lulu mmg sgt manja taw.

    ReplyDelete
  3. marry : june yg bg nama LULU tu.. hehe

    ReplyDelete
  4. june, LULU mmg manja.. dia nak semua org usap dia.. untungnya dia.. hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ