Wednesday, November 25, 2009

Salam Aidil Adha

Time tulis entry, aku dh terbayang2 muka family aku.. xsabar nak blk kg.. padahal baru 2 mggu lps blk kg ye.. sungguh manja ini budak.. huhu..

so, memandangkan esk dh cuti, meh aku wish awal ckit ye.. Selamat Hari Raya Aidil Adha utk semua.. hargailah pengorbanan yg telah org lain lakukan utk kita esp pengorbanan family kita..

kat kg nnti xsure lah aku on9 ke x.. bergantung la samada aku bz ke x ye.. mcm2 aktiviti & perkara yg nak diselesaikan..

Salam Aidil Adha utk semua..

1 comment:

  1. selamat ari raya aidiladha zana..
    ati2 driving..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...