Monday, November 30, 2009

Bertimbun Fail

pg td time sampai office mmg rasa letih sesgt.. baru baik dr demam la katakan.. so mmg mood agak kureng ye.. then, bila aku sampai je kat meja aku, terkedu aku dibuatnya..


baru cuti 4 hari, dh penuh fail atas meja.. semua tu nak kena update be4 khamis ni.. tu x cmpur dgn keje2 lain yg aku dpt be4 cuti hr tu..

stress sekejap.. then, utk bg aku x terus gilerrr n stress, aku bukak FB aku dulu.. bls2 komen, wish birthday kat kwn2, tgk2 gmbr..



bila dh hilang ckit rasa stress tu, baru lah aku akan update semua fail2 yg bertimbun ats meja aku tu.. tp nmpk gayanya mcm lps lunch je baru nak buat semua tu.. hehehe.. hope sempat la..

2 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...