Monday, February 10, 2014

Penyu Pink Untuk Pinky Girl Acu Zana

Shopping kat Kuala Terengganu hari tu, belikan penyu pink untuk 2 anak dara aku.. tak sangka, Alya yang x suka peluk2 teddy bear before ni pun jadi suka peluk penyu pink tu.. so sweet tau budak comel sorang tu.. 


Yang kelakarnya, anak buah sulung aku Intan tu suruh Alya panggil penyu pink tu "Nyunyu".. tapi Alya panggil "Nyonyot".. hahaha.. gelak besar kitaorang masa tu.. tapi dah lama2 dia pandai sebut "Nyunyu".. so cute bila sebut.. 


Serius, kalau tengok gambar budak berdua ni, rasa macam bahagia sangat2.. terasa macam betapa bahagianya bila dapat peluk & cium diaorang berdua ni.. terlalu manja sampaikan rasa nak culik diaorang bawak balik rumah aku.. hehehe..

Salam sayang untuk semua


 ❤ Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. Zana.. InshaAllah Rahsia Allah tiada siapa yg tahu.. Kun Fa Ya Kun....

    ReplyDelete
  2. hee...nyunyu..sesuai sgt nama tuk penyu..sue ade bela kura2, sue namakan kura2 sue ~Rara,, vogue x? ehhehe

    ReplyDelete
  3. insyaallah amin.. hey pinkkkk pinkk.. ida punya mane? kuikuiii

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ