Tuesday, February 4, 2014

Februari Bulan Cinta

Hari pertama bekerja di bulan Februari.. bulan yang mana ramai menggelarkannya sebagai "BULAN CINTA" 

Badan aku ni baru nak elok dari demam.. tapi selsema & sakit tekak masih lagi terasa.. demam teruk hari Jumaat.. dah la masa tu tengah holiday kat Kuala Terengganu dengan family mertua.. memang mencabar sebab nak pastikan keadaan demam aku x menyusahkan orang lain.. 

Hari ni banyak perkara nak uruskan.. jadi mungkin akan ada kelam kabut sikit.. jangan badan ni demam balik sudah la.. tapi, kalau Allah dah berikan kesakitan tu kenalah terima seadanya.. sakit tu kan penghapus dosa2 kecil.. ;)

Jom layan sekeping gambar masa bercuti kat Kuala Terengganu.. serius, jatuh cinta dengan kecantikan air laut kat sana.. sangat2 cantik & mempersonakan!
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. cantik nyerrrr.....tak pernah lagi sampai k.terengganu..

    ReplyDelete
  2. Jatuh cinta jgk tgk view kt pic zana n abg hadi tu...cemburuuuu itewww...haha...

    Hanis baru kaki melangkah masuk tesco je pun Meddina dah.."uwekk..uwekkk", terus pusing balik umah. Sedih skrg x dpt dating cm dulu2 :(. 4 zana n abg hadi gunakn peluang yg ada sehabis mungkin..nikmat ni tau..hehehe..

    ReplyDelete
  3. Mcm sma je tjuk kte kn..hihi..za dlu g sba..best..

    ReplyDelete
  4. bagi sue pun bulan cinta jgak..sbb anniversary perkahwinan bulan ni... tapi xde plan kemana2 pun..hhuhuh

    ReplyDelete
  5. Wah romantiknya^^...cantik view tu

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ