Wednesday, May 27, 2015

Sunset di Krabi


Sunset di Krabi... waktu petang hari pertama dekat krabi tu memang kitaorang dah plan nak tengok sunset tepi pantai Ao Nang.. masa sampai tepi pantai tu memang dah ramai orang duduk lepak kat pantai.. yang mandi manda pun ada.. yang bercanda bercumbuan kat tepi pantai nak tengok sunset pun ada.. hihihi..


Cantik sangat suasana sunset tepi pantai Krabi ni.. kat sini memang mood bercuti kalau dengan pasangan sentiasalah rasa romantik.. sebab kebanyakan pelancong pun datang sini untuk honeymoon.. 


Rindu nak tengok sunset kat tepi pantai.. terus rasa nak pergi bercuti tepi pantai.. duduk berdua tepi pantai tengok keindahan ciptaan Allah.. memang buatkan hati sebak.. dekat Krabi memang kitaorang banyak nak mengalir air mata setiap kali duduk menghadap laut yang terbentang luas tu.. :)



So siapa ke Krabi silalah ambil peluang untuk tengok sunset tepi pantai yer.. suasana yang mungkin sama dengan tengok sunset di mana2 tapi pengalamannya berbeza.. cubalah dan rasa sendiri pengalaman tu..

Next entry kita cerita tentang aktiviti Island Hopping yang popular kat Krabi yer..

Salam sayang untuk semua :)

~ Zana Adieyza ~
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

1 comment:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ