Tuesday, December 1, 2009

Sony Ericsson C510

Mcm yg aku bgtau sblm ni yg aku akan bg handset aku kat anak buah aku sebab dia dpt 5A dlm UPSR..


So, Ahad hr tu dh bg handset tu kat dia.. sementara tu aku guna handset dia dulu.. tp handset tu ada sound problem la pulak.. bila call xbape dgr..

Cik adiey call manjang aku x dgr jer.. so agak tension.. tp aku sabar je sbb aku plan nak beli handset baru bulan 2 thn depan.. utk bg hantaran sekali.. hehe..

Tup-tup, smlm cik adiey bg surprise.. dia ajak gie Mines.. aku ok jer.. tp bila dia bwk aku kat tingkat atas sekali, aku dh mula pelik.. sbb tmpt tu mmg jual handset jer..

dlm hati xfikir apa2 pun.. last2 dia gie 1 kedai & trs org tu bg kotak handset.. kat luar kotak de tulis Sony Ericsson C510.. dia kata,

"special for u.."

terkejut gak aku.. sbb dia x de bgtau pun nak belikan aku handset.. agaknya dia tension sbb asyik call x dgr je.. aku happy sgt time tu. aku just bgtau,

"tq syg.."

Handset ni nmpk "ladies" ye.. wrna merah & putih.. cute!! kira puas hati gak la pakai.. sound & skrin dh upgrade sbb model baru.. bunyi dh mcm nokia express music.. so sgt beshhhh..

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. mcm besh jew..dlm 1bln..dpt beli 2hp..hehe..pnjm bley???hehe

    ReplyDelete
  2. hehe.. tu la, 2 mggu lps baru jer sambar E71.. ni sambar sony C510 lak..

    pinjam leh jer.. meh dtg putrajaya.. huhu

    ReplyDelete
  3. lawa la phone tu..nak boleh?? hehe :)

    ReplyDelete
  4. eh, cik epal.. xsangka blogger terhebat ni comment kat page kita.. hehehe..

    kalau nak, kena ajar mcmne nak jd blogger hebat mcm cik epal la.. hehe

    ReplyDelete
  5. besh gilerrr dpt adiah hp...btuah badan yunk..

    ReplyDelete
  6. N, nnti u pun nak dpt hp baru utk jdkn hantaran kan? hehe.. sabar ye..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ