Thursday, April 18, 2013

Minggu Kelam Kabut Zana Adieyza!!

Entah kenapa minggu ni macam kelam kabut sungguh diri iols.. stok buat keje semua nak gelabah semacam tau uols.. iols pun pelik dengan keadaan diri sendiri.. *motif tetiba nak ber"iols" ber"uols" pulak ni??? hahahhaha..

Kat tempat keje, keje macam biasa.. keje ada banyak masuk tapi ada banyak juga yang gua keluarkan.. kiranya macam biasa jer.. tapi gua gabra lebih.. dengan tetiba ada Naziran Keselamatan yang tak pernah2 nak dibuat.. gua jadi blur babe!! gua gabra bila bab2 keselamatan ni.. Naziran dengan orang keselamatan yang muka stok garang2 jer.. hey, x bernafas gua dalam bilik meeting tadi!! *dah tetiba tukar cakap gangster "gua" pulak ni dah kenapa??

Kat rumah, rutin saya macam biasa.. tapi saya tak tau kenapa semua benda saya buat macam kelam kabut ! semua benda saya buat macam lipas kudung! tangan sebelah lap meja makan, tangan sebelah mop lantai.. tangan sebelah vacum carpet, tangan sebelah susun majalah.. *dah tetiba nak ber"saya" pulak.. budget cerita pasal rumah tangga terus kena sopan2 la??

Sorry blog tersayang.. lama aku tak update cerita best2 dekat blog ni.. banyak jer draft entry aku.. tapi entah la.. taipnya separuh, lepas tu separuh lagi tak disambung.. tapi minggu ni sebenarnya aku x sibuk melampau pun.. tapi aku tak tau kenapa minggu ni aku macam super gelabah.. semua benda aku nak buat dalam masa yang sehabis pantas!! *eh, dah guna "aku" balik?? dah kenapa la dengan budak sorang ni wei...

Media sosial? minggu ni kurang aku gunakan media sosial ni.. guna pun hanya upload gambar makanan dekat instagram dan facebook!! dasar kuat makan.. lepas tu bising berat badan maintain x turun2.. nyampahhhhh dengan lemak2 kat badan ni!!


Nota cinta: minggu ni aku tak berapa nak sempat tinggal jejak kat blog korang.. tapi tu tak bermakna aku tak baca blog korang.. tak bermakna jugak aku tak sayang korang.. senyum semua!!

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

15 comments:

  1. takpee.. aiols ber we chat je ngan uolsss.. hikhik :D

    ReplyDelete
  2. patut la tu hari gabra je.. pastu senyap! nyampah iolsss

    ReplyDelete
  3. tak peee kak..i still love u !! huhu

    ReplyDelete
  4. madam kau pulak minggu malassss..
    peram kerja..hahahahah

    ReplyDelete
  5. jgn panic sgt, nti stres pastu kena darah tgi.... sapa susah? hehe

    ReplyDelete
  6. xper faham sgt tu, KA pun sibuk gak x sempat nak menyinggah

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum zana, its ok. zana jangan stress tau :)

    ReplyDelete
  8. heee.. sekali sekala je, xpe2..sue tggu entry seterusnya :)

    ReplyDelete
  9. js baca pun jadi semput tau zana...hihi..

    ReplyDelete
  10. hihi~same la kite pun kak...
    sbb dah lame cuti kan...
    naik keje...dgn umah lagi...
    dekat opis jer sempat update blog...
    kat umah dengan keje umah lak..adeh..:)

    ReplyDelete
  11. bazi dh lama x dtg sini...busyyy hehehe.hai zana! :)

    ReplyDelete
  12. yeayyyy.. hari ni zana datang 'rumah' ida.. hehehehhehe.. xpe xpe.. ida pun salu tergabra lebihhhh.. ;p

    ReplyDelete
  13. kak zana sekali datang rumah yaya, terus berderu tinggal komenn :p
    kalau tak datang, diammm je. hikhik :))

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ