Tuesday, April 30, 2013

Happy Birthday Anak Dara Zana Adieyza!!

Hari ni birthday anak dara saya!! 


Genap setahun usia budak comel ni.. setahun yang lalu, aku menangis dengan kelahirannya.. menangis kerana aku terlalu harapkan untuk dapat anak buah perempuan.. dah 10 tahun tak dapat anak buah perempuan (belah family sendiri).. aku jugak menangis bila melihat Encik Adiey memangku Alya.. hati isteri, mudah tersentuh dengan apa yang suaminya lakukan..

Happy Birthday Alya.. semoga terus membesar sebagai anak yang solehah.. Acu sayang Alya ketat2!! mmuuuaaahhhh!

Nota cinta: aku berharap dapat bagi Alya "kawan".. menanti aDieyZa Junior dengan penuh sabar dan harapan..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. Hepi besday alya...
    Semoga menjadi anak yang solehah...
    Insya'Allah kak...Allah sentiasa mendengar hajat kite..:)

    ReplyDelete
  2. hepi brthday to alya..moga menbesar jd anak yg bijak dan soleha..

    ReplyDelete
  3. Alahai comelnya si bam bam baby alya ni ...

    insyaallah... kalau dah tertulis ada rezekinya tunggu sahaja.. lambat atau cepat..

    ReplyDelete
  4. salam zana...lama tak komen kat blog zana
    happy birthday alya...comey nye dia

    ReplyDelete
  5. hepi besday Alya, comel sungguh...
    moga membesar menjadi solehah..

    ReplyDelete
  6. hepi besday alia.. moga jadi anak yg terbaik buat ibubapa... :)

    ReplyDelete
  7. happy besday baby Aleeya,,,besar dah dia...
    cepat2 mintak kat Acu kawan baru..hehe

    ReplyDelete
  8. alya omey omey happy 1year ye sayanggggg!!!~

    ReplyDelete
  9. Hepi besday Alya...

    In Sha Allah akan ada rezeki ke arah tu...sabar dan bdoa ek..

    ReplyDelete
  10. omeiii...hepi besday bb tecik...
    insyaallah zana ada good new utk zana..ameen

    ReplyDelete
  11. happy birthday baby aleeya...comel

    ReplyDelete
  12. cam anak Zana kan!
    comel cam maksunye..
    doa byk2 zana dpt baby cepat2!
    Amin......

    ReplyDelete
  13. insha Allah.....
    family sue, anak buah ade 7 org ..semuanya LELAKI
    xde rezeki dpt perempuan lagi
    dlm hati ni pun teringin nak dapat baby perempuan...
    tapi sbnarnye tak kesah... mana2 pun blh...
    semoga ade rezeki kita smua...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ