Wednesday, April 3, 2013

Sebulan Dapat 4 BE & Ada BE Baru Daripada Nuffnang!

Bulan lepas punyalah pemalas update blog.. tau2 jer dapat 4 BE daripada Nuffnang.. terkejut!!




Nuffnang sajer nak kasi aku semangat untuk aktif blogging la tu.. hehehe.. tahun ni memang aktiviti blogging aku agak kurang.. sehari nak update 1 entry pun payah.. nak buat tutorial lagilah x ada rasanya.. nak tunggu buat review produk pun x buat jugak.. aku pun jadi pelik.. maybe sebab dah lama sangat berblogging tu yang macam mood tu cepat jer hilang..

Syukur Alhamdulillah jugak bila bulan April ni dapat lagi 1 BE daripada Nuffnang.. ni betul-betul membuatkan aku rasa PERLU sesangat aku merajinkan diri balik dengan dunia blog ni.. 

7 BE dalam tempoh 4 bulan tu kira agak memberangsangkan bagi blog suam-suam kuku macam aku ni.. walaupun 7 BE tu bukanlah bawak earning beribu kat aku, tapi tetap happy tau! blog ni bukannya ada informasi apa pun.. update merepek2 jer lak tu.. huhuhu... so bila dapat BE haruslah happy!!

Now, ada 3 BE yang tengah menari-nari kat blog ni.. 2 BE bulan March & 1 BE bulan April.. harapnya banyak la earning yang dapat.. boleh tambah-tambah untuk cuti-cuti nanti.. syokkkkk!!

So, marilah merajinkan diri semula dengan dunia blogging.. tapi rajin pun time rehat, betul2 free & lepas office hour la kan.. giler ke apa nak ngadap blog jer time waktu keje? habis sape nak siapkan keje yang berlambak atas meja tu?

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. wah best, bulan 4 mila belum dapat BE lagi...

    ReplyDelete
  2. PERGH! masyhuk gile.. aku tak pernah dpt! menyampah.. hope aku dah letak iklan di tempat yang betul fuhh.. fuh.. cepat la hinggap!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum zana. perghhh terbaik lah BE datang lagi :)

    ReplyDelete
  4. wah!Alhamdulillah...rezeki...
    nanti leh la belanje nieyl SR yea.. :P

    ReplyDelete
  5. tahniah beb...rezeki namanya ni

    ReplyDelete
  6. wahhhh bestnyaaa.... sedekah satu kat akak bleh..hikhik

    ReplyDelete
  7. I masih tak sampai ke tahap CPUV lagi pun.

    -Dakpink-

    ReplyDelete
  8. zana, jemput kawan2 zana singgah gerobok hana.

    gerobokhana.blogspot.com

    www.facebook.com/gerobok hana.


    banyak tudung cantek tau!! ;)

    ReplyDelete
  9. ida pun ade BE menari nari. padahal skrg mood update blog kelauttt....... saje je nuff bg semangat baru ni tau! tapiii tetap malas jugakkkk.. hihihihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ