Thursday, April 4, 2013

Snogurt Putrajaya


Kalau ditanya mana yang sedap antara Tutti Frutti (TF) & Snogurt, aku pilih dua-dua sekali.. hahahaha.. orang kuat makan memang macam tu.. semua nak kata sedappppp...

Tapi dari segi pilihan, rasanya pilihan dekat TF lagi banyak.. or maybe time aku pergi Snogurt tu memang tak berapa banyak pilihan.. huhuhu.. masa nak pilih topping tu macam agak sedih sebab betul-betul tak banyak pilihan.. tapi flavour Kiwi dekat Snogurt memang sedapppp.. sampai sekarang boleh teringat-ingat kesedapannya..

Kalau nak ikut dekorasi pun rasanya TF lagi menarik dan tertarik.. yang dekorasi kedai ni aku bandingkan TF Presint 15, Putrajaya & Snowgurt Presint 15, Putrajaya yer.. dekorasi kedai cawangan lain aku x sure pulak.. sebab selalu makan dekat Putrajaya jer..

Eh, dah macam entry TF vs Snogurt pulak.. padahal nak up story tentang Snogurt jer.. huhuhu..


ADDITIONAL INFO:

Sebab ada 2 komen yang tanya tentang harga, aku just boleh bagitau harga 100g TF adalah RM5.30.. 100g Snogurt murah cikit berbanding TF.. tapi aku x ingat berapa ringgit..*sorry.. yang pasti murah cikit (dalam beberapa sen la).. but TF & Snogurt ni selalu buat promosi.. ada hari yang boleh dapat murah.. now, TF tengah buat promo RM4.77 untuk 100g sempena anniversary TF..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

18 comments:

  1. nyummy..Sal jakun tak pernah makan, sekali makan kena rm30 hengget..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sal, try la dear.. zana pun bukan makan setiap minggu.. hehehe.. kalau makan setiap minggu kopakkkk.. hahahha

      Delete
  2. Assalamualaikum zana. mana satu murah? heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam dear.. Snogurt murah beberapa sen jer.. hehehe.. tapi x ingat berapa beza harga tu.. kiranya lebih kurang sama jer..

      Delete
  3. apa beza dengan harga nya.. cer kongsi sket..

    ReplyDelete
  4. snogurt? takpernah makan. nnti boleh teraiii.. hehehee

    ReplyDelete
  5. snogurt? dh 3x makan...ermmm.. biasa2 je..

    ReplyDelete
  6. snogurt belum pernah rasa lagi...

    ReplyDelete
  7. tak penah makan lagi..ada kat fest city tu tp tak penah try lagik

    ReplyDelete
  8. js baru je pekena TF 3 hari lepas...hihi..
    lama2 kalau tak mkn cam ngidam pun adooo...
    kalau snorgurt baru skali js singgah tp tak ingat plak rasa dia camne...hehe

    ReplyDelete
  9. Tf ke Snogurt ke,x berani nak jejak..tatut sekali kena bayor berpeluh2..hehe..kat area umah ni ada gak snogurt baru bukak..ritu sja ckp main2 ngan mr hubby nak beli, tpi mr hubby buat2 x deNgar..hehe..tpi x berani pun nk beli takut over ambik sekali bayar berpuluh2..

    ReplyDelete
  10. tak pernah makan lg... kalau area bukit tinggi ada ok jugak.. jauh nya nak ke putrajaya...

    ReplyDelete
  11. takde geng la makan yogurt ni.. husband tak ske... huhuhu

    ReplyDelete
  12. kalau u tanya i pulak dua2 i ckp tak sedap bahaha sebab i tak makan yogurt. i tau sukaaaa >.<

    ReplyDelete
  13. Uissshhhhh sedapnyaaa kak.. terliur ni.. huaaaaaaa tetiba mengidam aiskrim, mengalahkan org mengandung ena ni... huuuuuuu

    ReplyDelete
  14. Salam, snogurt harganya 100g rm4.90. . And now snogurt ada promotion jd harga rm3.90 je utk 100g :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ