Monday, April 22, 2013

Tukar Layout & Header Blog?


Selamat pagi semua.. semoga minggu ni akan membawa lebih banyak kegembiraan, kegembiraan dan keberkatan untuk kita semua.. tuan blog ada meeting pagi ni.. so x dapat nak coret panjang-panjang.. 

Just aku nak tanya pendapat korang kat entry ni.. secara jujurnya, layout blog aku ni membosankan x? sebab aku dah pakai layout ni dekat setahun lebih.. now, ada rasa nak tukar.. tapi kadang2 rasa sayang.. so just nak tanya sama ada layout blog ni bosan ke, serabut ke, banyak gadget ke atau apa2 jer lah yg korang rasa.. 

Bagi jer apa2 komen tentang layout ni k.. ada yang kata header aku tak sesuai langsung ok!!! sebab aku letak gambar kahwin padahal dah lama giler kahwin.. so patutnya aku letak gambar terbaru.. so, x kisah eh, bagi jer apa2 komen baik atau buruk.. aku terima.. x ada terasa hati pun..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

18 comments:

  1. ok je layout n header skrg ni..cuma kdg2 kita bila kita tukar layout n header baru,mungkin mood n semangat berblogging tu jd lebih baik :)

    ReplyDelete
  2. zana, ok je layout ni... x srabut pun... tapi kalo tuan umah nk tukar pun x de masalah :-) heheheh

    ReplyDelete
  3. betul tu zana
    kekadang akak sendiri rasa bosan ngan header blog sendiri
    tgk... header blog akak masih gambar qays 2 bulan
    hahaha
    tgh mencari gambar yg sesuai utk header baru
    tapi lom jumpa yang best

    akak rasa, cer try tukar baru
    lagi rasa fresh kot ek
    korang mesti byk gmbr berdua kan... hehehe

    ReplyDelete
  4. Salam Zana, kot rasa nak tukar, tukar je, wajah baru 2013, amik mood berubah n imej baru kekdahnye, hehehe...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum zana. hehe sheila rasa blog zana dah ok. comel je. takyah ubah pun dah oraits sangat :)

    ReplyDelete
  6. setakat ni blog zana senang di bukak loading pun x lambat.. tp kalau nak bertukar apa salahnya kan... kalau dah jemu... sebab kat sini nak mencoret macam² kan...

    ReplyDelete
  7. kena ikut kata hati ni zana...
    apapun tetap cantik...

    ReplyDelete
  8. ala...pada nieyl ok je la akak...
    xde la serabut sgt...tenang je...comel pun comel sbb pink..hihihi~

    ReplyDelete
  9. Yg ada ni ok, tukar pun ok coz boleh tambah semangat nak berblog nanti..

    ReplyDelete
  10. js rasa ok...simple dan sweet je..hihi

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum..

    hi zana..sihat.. Blog zan ok lagi..masih comel.. nak tukar layout n design baru pun xpe atleast ada bersemangat lg nak blogging.. (^_^)

    ReplyDelete
  12. rasanya dah ok dah...
    cuma kalau nak tukar jugak, tukar gambar kat header tu je...
    hehehe

    ReplyDelete
  13. kalau nak semangat baru, ubah semuaaa.. hikhikhik

    ReplyDelete
  14. kalau header baru, tu maknanya mood berbelog sedang membara. :p
    sila update blog hari2 ye kak zana. yaya pemalas. dah bertahun guna header tu. kuikuikui

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ