Tuesday, March 2, 2010

E-Day aDieyZa - Be4 Majlis

Memandangkan majlis pertunangan antara aku & cik adiey berlangsung pd sebelah pagi, so awal2 pagi lg aku dh bangun.. tido mlm tu pun x lena.. dpt tido 2 jam jer..

Memang nampak mcm poyo sbb tunang jer pun kan?? tp ntahlah, perasaan gementar tu sgt kuat.. risau if majlis x seperti yang diharapkan..

Apapun, Alhamdulillah.. majlis tu berlangsung seperti yang telah kami rancangkan..

Aku start make up pkl 10.. since cik adiey kata rombongan dr pihak dia sampai umah aku dlm pkl 11.30pg.. make up simple2 since majlis bertunang jer pun..

Banyak adegan yg x bape nak best time make up ni.. but, lupakanlah..

So, now jom layan pic yg aku dapat dr official photog time aku tgh dimake upkan..








www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

2 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ