Tuesday, March 30, 2010

Miss= RinDu


Salam ceria to all my LoVeLy ReaDeRs..

Miss this blog and my readers..

Sorry lama x update.. aku ada ada kursus 3 hr sejak smlm sampai esk.. then mggu ni mmg banyak meeting, keje, kursus & prkra kat office yg perlu dibuat..

So, mggu ni mmg penat since aku xbape sht.. batuk xok lg, suara dh leh jd minah rockers.. cik adiey pun sama, demam.. semua dok perli2 mcmne leh demam pd masa yg sama.. mcm janji nak demam sama2 lak.. adoiii, mana kami tau.. dah nak demam time yg sama.. terima je lah..

Last week my best friend, Ierin tido kat LoVeLyHoMe.. kakak dia blk kg so dia tnggal sorang2.. sbb takut, dia dtg la LoVeLyHoMe.. nasib baik aku baru lps kemas LoVeLyHoMe, so xdelah selerak sgt.. hehehe

This week, ada 2 org member time study kat UiTM Melaka nak tumpang tido kat LoVeLyHoMe.. diaorg kena lapor diri as PTD kat Putrajaya, so dtg tumpang bermalam kat LoVeLyHoMe.. aku ok jer, happy la sbb dpt gak tlg member2 aku.. hope diaorg selesa kat LoVeLyHoMe..

Ok, nnti ada masa, aku akan buat entry baru k.. miss u all dear..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. jaga diri..jgn terlalu stress dgn kerja sgt, kay!!

    papepon, moga cpt sembuh!

    ReplyDelete
  2. N, thanks yunk.. zana takot ubat.. hehehe.. tp trpksa gak mkn..

    ReplyDelete
  3. mary; yg aku tahu maher, elmi n biha..

    so elmi n maher tido umh aku jumaat ni..

    ReplyDelete
  4. kak nik, thanks my dear sis..

    kak nik pun jaga diri.. berdebar2 zana tgk perut kak nik tu.. hehehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ