Wednesday, March 10, 2010

Family Di Putrajaya

Memandangkan aku baru jer duduk kat LoVeLyHoMe, so mmg kerap la mak & abah dtg tido bermalam kat LoVeLyHoMe.. then hr tu kak long aku dtg LoVeLyHoMe.. dtg sekali dgn abg ipar & 3 anak2nya yg sememangnya hyper active & comel!!

Time petang 2 anak saudara aku yg lelaki tu dh sibuk2 nak main kat playground bawah tu.. so kitaorg pun gie la lepak kat playground tu.. semua nak manja dgn cik adiey ye.. terus x nak manja2 dgn aku.. mencikkkk!!!







Time ni mak & abah x join.. diaorg lepak kat LoVeLyHoMe jer.. then kak long ajak gie jalan2 kat sekitar Putrajaya.. memandangkan dh lewat, so dpt jalan jap jer..




Xpelah,lain kali diaorg dtg, aku & cik adiey bawak ronda sampai diaorg x larat.. tp kena tunggu lps aku kahwin la.. now masing2 bz.. hehehehe..

Happy sgt sbb kak long dh dpt bermalam kat LoVeLyHoMe.. lain sgt perasaannya bila my sis dtg tido bermalam kat LoVeLyHoMe.. sbb selalunya aku yg dtg tido umh dioarg..

Mlm tu kitaorg mkn mlm kat LoVeLyHoMe jer.. mak yg masak.. lps mkn jer, cik adiey terus balik.. mlm tu borak2 dgn my family.. sbbnya pg2 esk tu diaorg dh nak balik dah..

Thanks kak long & family sbb sudi bermalam kat LoVeLyHoMe.. luv u so much!!!

7 comments:

  1. rasa2nya zana blom tepek pic umah kan??

    tepek la..nk tgk ckit..hehehe...

    ReplyDelete
  2. Suka tgk kaler kondo kat blkng tu mcm same color dgn bilik tido saya :)

    ReplyDelete
  3. kak nik, insyaAllah nnti zana tepek pic tu ye.. segan sebenarnya sbb hias biasa2 jer..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..sume di permudahkan utk zana..pas hbs blaja..dpt uma n keje ttp..pastu kawen..pastu..cept2 dpt baby..xsbr nk jd makcik..hehe..pas jd makcik kt baby hajar..

    ReplyDelete
  5. mary, Alhamdulillah.. semuanya dipermudahkan Allah.. harap semua yg dirancang akn dipermudahkan-Nya..

    x sabar gak nak jd auntie utk ank mary.. hehehe

    ReplyDelete
  6. N, u lg seronok yunk.. hr2 leh lepak ramai2.. zana ni ddk umh sorang2.. sesekali jer ramai org.. huhuhu

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...